26/06/2022 The friends prize

De “Vrienden” zijn enkele van de oudste leden maar niet in ouderdom wel als lid!

Enige tijd geleden introduceerde de president ze tijdens een prijsuitreiking als stripfiguren. Tegenwoordig is het ingewikkelder.

Sneeuwwitje en de 7 dwergen? Het zou Sneeuwwitje en de 8 dwergen moeten zijn!

Een titel die ook zou kunnen passen :  “The Hateful Eight”, een film uit 2015 als “The 8 Bastards and a Lady” maar dat zou niet leuk zijn en dus worden ze voorgesteld volgens gestalte.

Ladies first: Mariane De Decker echtgenote van wijlen Gerrit, zij houdt de herinnering levendig.

Jean Lou, een verstokte kaartspeler met een donderende lach, wekt het clubhuis en is zelfs hoorbaar tot Ninoofsesteenweg.

André zegt wat hij denkt en denkt wat hij zegt. Zijn specialiteit is het bereiden van wulken en het verzorgen van het parcours, hetgeen hij leuk vindt en zeer graag doet. Bedankt André, “jij bent de beste”.

Alain is de onbetwiste baas, topgolfer en organisator van Golf.be. Het spreekt voor zich dat de “Vrienden” ook zijn klanten zijn.

Stéphane moet de laatste geweest zijn die aansloot maar werd op staande voet geïntegreerd. Hij is eveneens een verstokte kaartspeler en komt vanuit de Zwitserse bergen. De groene matten , de greens van voetbal of die van golf hebben geen geheim voor hem.

Marc Sohie,  de kapitein op zee, bevaart geen zee meer maar dat is geen zorg want hij vaart nog steeds van thuis naar Steenpoel.

Marc Wouters, het ziet er niet uit en je weet het nog niet, maar op een dag wordt je ooit klant bij hem thuis, hij is … ondernemer,

Dan Jacques, de reus van de bende, de enige met een golfdiploma van Marshall. Zijn vrouw is de min of meer verborgen artiest van de groep. Wil je een aquarel, laat het haar weten, het is haar specialiteit.
Welkom heren, het is steeds een genoegen jullie wedstrijd te spelen en deze telkens af ​​te sluiten met caracolles (bulots of wulken), ham en een glas wijn naar keuze. Het is een stap naar de aangename prijsuitreiking!
Vanmorgen was de groep al in rep en roer, de grote kookpot met wulken stond te pruttelen, met André aan het stuur kon het alleen maar lekker worden.
De tent, de tafel, de geluidsinstallatie, alles was klaar voor de 9e of zelfs de 18e hole.
De prijsuitreiking was net zo weelderig, de vrienden hadden aquarellen van An, golfballen, paraplu's, literflessen van Jack Daniel's, roséwijn en ze hadden ook gedacht aan de ongelukkigen die niet hadden gescoord.
Om niets te vergeten en om u erbij te betrekken, wordt u uitgenodigd om alle foto's te raadplegen die tijdens de prijsuitreiking zijn gemaakt, volg de link: "Vriendenprijsfoto's".
Zoals je zal kunnen zien werd er niemand uitgesloten.
Bedankt Vrienden (met hoofdletter), het is altijd perfect!