Start – To – Golf

Voor data en informatie kan u het clubhuis contacteren
of een mailtje sturen naar info@steenpoel.be.

Twee maal per jaar wordt de “start-to-golf” georganiseerd door de club, hierbij is iedereen welkom om deel te komen nemen aan een initiatie waarbij de basis van het golfspel uitgelegd wordt.

Dit is voor iedereen toegankelijk.

In de vorm van een initiatie gaan we iedereen die hieraan wilt deelnemen kennis laten maken met de beginselen van de golfsport. Deze zal bestaan uit een gedeelte op de Driving Range (balletjes slaan) en een gedeelte op de Putting Green (minigolf), waarbij men op een leuke manier kennis maakt met Golf.

Bring a friend

Voor data en informatie kan u terecht in het clubhuis
of op www.i-golf.be.

Twee maal per jaar wordt er een competitie georganiseerd waarbij het mogelijk is voor de members om een niet-golfende vriend uit te nodigen en deel te nemen aan een competitie.

Formule
2 lid + 2 non-golfer

De wedstrijdformules (scramble, greensome,.. ) veranderen iedere competitie, hierdoor maken de leden ook telkens kennis met een nieuwe formule.

Er zal wel rekening worden gehouden met feedback van de deelnemers en de tijdspannes van iedere competitie om te beslissen welke wedstrijdformules er terugkeren. Marshalls zullen ook rondlopen op het terrein, dit vooral om de “why” uit te leggen bij sommige zaken.