Driving Range
GESLOTEN
Baan
OPEN

Ontdek onze Golfclub
& School op een
boogscheut van Brussel.

Steenpoel Golf Club & School is een kleine familiale golfclub met veel sfeer en vriendschap.

Ideaal om de eerste stappen in de golfwereld te zetten of na het werk nog snel een balletje te komen slaan! Gelegen in een rustige, groene omgeving aan de rand van Brussel is Steenpoel Golf Club & School de ideale sportieve oase voor jong en oud.

Wil jij ons nieuwste
member worden?

Om te kunnen starten met golf, heb je een initiatiecursus gevolgd tijdens de opendeurdag ‘Start-to-Golf’ of je bent ingeschreven voor de route 36 met het 3-3-3 abonnement.

Kom dus zeker eens langs op de club om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Iedereen is ook welkom op onze jaarlijkse opendeurdagen om al eens kennis te maken.

Starten met golf was nog nooit zo simpel!

STAP 1
Start met een initiatiestage en krijg de basisregels van de golfsport onder de knie.

STAP 2
Voldoende geoefend? Contacteer onze secretaris Andrew Watson. Maak samen met hem een afspraak waarop je je theoretisch en praktisch golfexamen kunt afleggen.

BEN JE GESLAAGD?
Gefeliciteerd! ! Jij hebt je Route 54 of handicap behaald en bent klaar om op het terrein te gaan.

STAP 3
Nadat je je lidgeld hebt betaald, krijg je toegang tot de Steenpoel-golfbaan en mag je deelnemen aan alle wedstrijden/uitstappen.

STAP 4
Word een echte member van Steenpoel Golf Club & School! Kom eens langs in ons clubhuis, maak kennis met je mede clubleden, wissel ervaringen uit en ontdek alle ins & outs van de Steenpoel Golf Club & School.

PRESIDENTS WORD

Beste golfers, 
Beste leden, 
Beste vrienden,

Het is alweer enkele jaren geleden dat ik de gelegenheid heb gehad om jullie “klassieke” wensen over te brengen. Het is dus met veel genoegen dat ik jullie dit schrijf.

Het seizoen 2023, dat ten einde loopt, bood ons een zeer gevarieerd klimaat, over het algemeen mild, donker en vochtig, met enkele hittegolven of echt zeer regenachtige periodes.

Ondanks dit alles is onze eerste prioriteit van het jaar bereikt: de zorg voor onze golfbaan en de om- geving heeft vruchten afgeworpen.

Wij delen graag onze kennis!

Op zoek naar een golfcursus of een handige handleiding?
Wil je graag weten wie jouw nieuwe mentor kan zijn?

Onze sponsors