Nieuws

30/06/2024 Friends Prize

Deze zondag was het weer tijd voor een topcompetitie: de Friends Prize! 🤩

Al jaren georganiseerd door Les Amis van Steenpoel Golf Club & School, met heerlijke karikollen, Spaanse hesp, drankjes en natuurlijk… golfen naar twee verschillende vlaggen!

We willen de Friends graag bedanken: Stephane Boillat, Jean Lou Genot, Alain Bogaerts, André Berghmans, Marc Wouters, Michel Sinia en Mariane Dessanblank.

Lees meer

23/06/2024 Lindemans Prize

Deze zondag stond op de planning: de Lindemans Prize 🏌️‍♂️

Als een van de eerste lambiekbrouwerijen, wil de brouwerij consumenten binnenleiden in de mysterieuze wereld van één van de oudste bieren ter wereld! Daarnaast zijn ze ook al enkele jaren trouwe sponsor van onze zondagcompetities.

Na afloop van de competitie toosten we samen met een heerlijk biertje, cheers! 🍻

Meer info 👉🏻www.lindemans.be

Lees meer

16/06/2024 Starts Scramble “Pro Prize”

Deze zondag was het de Starters Scramble Pro’s Prize! ⛳️

Het was de ideale gelegenheid voor beginnende golfers om de sfeer van een golfcompetitie eens op te snuiven! Ze hebben samen gespeeld met twee ervaren spelers in een gezellige scramble formule. Iedereen speelt zijn eigen bal, we kiezen de beste bal, en vanaf daar speelt iedereen weer verder.

Het was te zien dat onze jeugdwerking zijn vruchten afwerpt, want bijna alle prijzen waren voor onze juniors!

Lees meer

09/06/2024 Family Philippe Van Tilborgh Prize

Deze zondag was het de Familie Van Tilborgh Prize 🏌️‍♂️

De competitie is ter nagedachtenis van Philippe Van Tilborgh, een geliefd lid die ons vorig jaar spijtig genoeg heeft verlaten. De dag stond vooral in teken staan van vriendschap, plezier en blijdschap. Dit waren dan ook de voornaamste waarden van Philippe Van Tilborgh.

Tot zondag Philippe!

Lees meer

26/05/24 Jose Iglesias & Fils Prize

de José Iglesias et Fils Prize! 👨‍💼

José Iglesias is al jaren een trouw lid van onze club. Samen met zijn zoon heeft hij een boekhoud- en belastingskantoor: Iglesias et Fils.

Lees meer

19/05/24 Wijn Atelier Prize

Wijnen, wijnen, wijnen 🍷

Het Wijnatelier is niet enkel een wijnwinkel waar je heerlijke wijnen kan kopen of bestellen, je kan er ook terecht in hun vergaderzalen, receptie ruimtes, in het authetieke café of je kan er zelfs overnachten. Voor alle vragen kun je altijd terecht bij hun vestiging in Vlezenbeek of bij Frank van Lint!

👉 Meer informatie over Het Wijnatelier kan je terugvinden op hun website: www.hetwijnatelier.be

Lees meer

02/06/2024 JetExpress Prize

Dit weekend gingen we op reis naar… Steenpoel Golf Club & School met de JetExpress Prize ✈️

JetExpress, dé reisgigant met 7 kantoren verspreid over Brussel, Vlaanderen en Wallonië, staat klaar om jouw reisplannen te ‘boarden’. Hun adviseurs, met een ‘bagage’ vol kennis, brengen jou naar de mooiste plekken.

👉 Meer weten over JetExpress? Surf naar www.jetexpress.be

Lees meer

Club Championship 2024

Afgelopen twee weken werd het clubkampioenschap gespeeld op groot terrein én bij ons op Steenpoel Golf Club & School! Na 3 spannende dagen kennen we de spelers die zich voor een volledig jaar de kampioen van de club mogen noemen. 🏆

⛳ Federal Course:

Men 1: Guillaume Cauvin

Men 2: Patrick Hannecart

Ladies 1: Carole T’joen

Ladies 2: Herlinde Ebraert

Seniors: Guy Ferrari

Juniors: Arthur Dekeyser

⛳ Local Course:

Men 1: Jovi Verstuyf

Men 2: Michel Blocteur

Ladies 1: Carole T’joen

Ladies 2: Laura Thysens

Seniors: Guy Ferrari

Juniors: Ugo Mattens

Lees meer

12/05/24 Noordzee Prize “Moederdag”

Moederdag bij Steenpoel Golf Club & School 🌷

We eren alle mama’s in onze club op zondag 12 mei met De Noordzee Prize! Van boord tot bord, dat is het motto van De Noordzee. Of het nu in hun fishbar is, in hun vistoog of op je bord ‘à la plancha’, elke dag wordt er verse vis geleverd.

Ontdek meer over De Noordzee op https://noordzeemerdunord.be/

Lees meer

05/05/24 Liften De Weghe Prize “KIWANIS”

Zondag 05/05/24 was het zover, de Liften De Weghe Prize ten voordele van KIWANIS staat voor de deur. Alles ten voordele van een geweldige zaak.

KIWANIS “De Vrije Pajot” staat bekend om hun inzet voor het verbeteren van het leven van kinderen over de hele wereld, en we zijn verheugd om ons steentje bij te dragen aan deze nobele missie.

Verwennerij en plezier staan centraal tijdens deze competitie! Kom je graag meer te weten over het goede doel of onze sponsor? Bezoek dan zeker eens hun website via onderstaande links!

KIWANIS “De Vrije Pajot” 👉https://kiwanis-tirimont.be/

Liften De Weghe 👉https://deweghe-liften.be/

Lees meer