Nieuws

21-22/10/23 Shootout

Dit weekend was het de SHOOTOUT! Dit is een Cross Country waarbij de beste spelers van onze club het tegen elkaar opnemen in een afvalrace! ⛳️ Iedereen was welkom om te komen supporteren voor zijn favoriete speler op het terrein. Er was telkens maar één speler aan slag, dus de veiligheid werd gewaarborgd! 

Zaterdag 21/10: de 20 beste Ladies nemen het tegen elkaar op 🏌🏻‍♀️
Zondag 22/10: de 20 beste Men nemen het tegen elkaar op 🏌🏻‍♂️

Na 2 dagen mooie slagen te zien en iedereen het beste van zichzelf gaf, zijn er twee winnaars dat met de eerste prijs zijn gaan lopen! Bij de vrouwen was het Mireille Draps en bij de heren was het Christian Groulus!

Lees meer

25/10/23 Finale After Work League

Woensdag 25/10 was het de grote finale van de After Work League! Uiteindelijk haalde Vincent Miclotte het van Antoine Surdiacourt en mag hij zich de grote winnaar noemen! Zijn naam zal dan ook gegraveerd worden in de wisselbeker! Alexis Ludwig won ook van Patrick Hannecart voor de derde en vierde plaats. 🏆

Lees meer

19/10/23 Seniors Day “Season closing”

Donderdag 19/10/23 was het de laatste seniors day bij ons op de club!

Het bleef gelukkig vrij tot zeer droog en daardoor konden onze seniors het seizoen goed afsluiten. Er was een zeer mooie opkomst om dit te doen! Spijtig genoeg moesten we onlangs ook afscheid nemen van een zeer geliefde senior.. Voor de prijsuitreiking werd hiervoor een minuut stilte gehouden. Daarna konden we verder tot de orde van de dag en konden zowel de winnaars van de dag als de winnaars van de overall ranking van het hele seizoen hun prijs ontvangen. Achteraf hebben ze allemaal samen gezellig gegeten en kunnen napraten!

Lees meer

15/10/23 Appelboom Prize

Zondag 15/10/23 was het de Appelboom Prize op Steenpoel Golf Club & School!

In Den Appelboom is een échte Belgische brasserie in Anderlecht waar je kan smullen van een lekkere spaghetti bolognese, rundstartaar of een goede portie Zeeuwse jumbomosselen! Bovendien zijn ze al jaren sponsor bij ons op de club!

>> www.indenappelboom.be <<

Lees meer

08/10/23 BDTS Prize

Zondag 8 oktober vond de BDTS Prize plaats op onze club! ⛳️

BDTS, dat vertegenwoordigd wordt door onze gentleman Serge Sironval, biedt verzekeringen, kredieten en beleggingen aan en hun team verzekerings- en kredietspecialisten staan families bij met gratis en vrijblijven professioneel advies!

>> www.bdts.be <<

Lees meer

01/11/23 Presidents Prize “Ryder Cup”

Zondag 01/10 was het de Presidents Prize op onze club!

Maar da’s niet alles: die dag was het ook de laatste dag van de Ryder Cup in Rome, Italië! ⛳️ En dat hebben we dubbel zo hard gevierd want de dag stond helemaal in het teken van de Ryder Cup! Zo werd er tijdens de competitie gespeeld in de formule 4BBB (four ball best ball) in teams van twee. Als afsluiter van deze geweldige zondag werd de finale van de Ryder Cup niet alleen uitgezonden in het clubhuis maar werd er tijdens de prijsuitreiking ook wijnen van Antinori (die de wijnen van de Ryder Cup levert) pronken op de prijzentafel! Achteraf hebben we samen genoten van de mooie overwinning van Team Europe!

Lees meer

24/09/23 Starters Scramble

Zondag 24/09 was het de Starters Scramble door op onze club! 🏌🏻‍♂️🏌🏻‍♀️
Het ideale moment om als beginnend golfer de baan op de gaan met een ervaren speler. Hoe werkt het? Er wordt in flights van 3 personen, 2 ervaren speler en 1 beginners, gespeeld in “Scramble”, een formule waarbij elke speler zijn eigen bal speelt. Na elke slag wordt de beste bal gekozen en van die plaats spelen alle spelers hun volgende bal.

Bedankt aan onze pro’s Stéphane, Gilles en Daan!

Lees meer

17/09/23 Mobility Prize

Zondag 17/09 was het in Brussel autoloze zondag en zoals elk jaar vindt dan ook de Mobility Prize plaats op onze club! ⛳️
Deze keer namen twee teams, namelijk Team Andrew en Team Sonia, het in de voor- en namiddag tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk ging Team Andrew met de winst gaan lopen!

Lees meer

10/09/23 Wine In The City Prize

Nu zondag 10/09 was het opnieuw tijd voor de Wine In The City Prize!🍷

Wine in the City is al sinds 2012 een gevestigde waarde in Brussel. Wat in 2007 begon als wijnbar bouwde chef Eddy Münster uit tot een eetkelder die hem ook al een Michelinster opleverde! Zin in heerlijk eten, gepaard met een lekker glaasje wijn? Dan moet je bij Wine in The City zijn! Na de competitie zijn we ook samen gaan dineren bij Wine in The City! Mmmm 😋

Voor meer info 👉🏻https://wineinthecity.be

Lees meer

03/09/23 Brussels Auto Group Prize

Zondag 03/09 was het weer tijd voor de Brussels Auto Group Prize!🏅

Dit was de laatste competitie die meetelde voor de Brussels Auto Group Challenge! Het was een spannende strijd tussen Antoine Surdiacourt en Peter Ebraert maar uiteindelijk mocht Peter Ebraert zich uitroepen tot grote kampioen, met slechts 2 puntjes verschil! Hij mag binnenkort in Parijs rondrijden met deze Audi E-tron GT! We willen graag de sponsors Brussels Auto Group en Jet Express nogmaals bedanken voor deze fantastische challenge! Proficiat 🥳

–> www.brusselsautogroup.be <–

Lees meer