Nieuws

21/07/24 Flag Competition

Deze zondag zijn we erin gevlogen met de Flag Competition 🇧🇪

Ready, set, flag! Elke deelnemer begint met een vlaggetje van België. Hoe verder je komt met je slagen, hoe verder je je vlag mag plaatsen. Zodra je slagen op zijn, markeer je je eindpunt door je vlag in de grond te steken. Een spannende uitdaging die je golfvaardigheden én je strategisch denkvermogen op de proef stelt! ⛳️

Lees meer

14/07/24 Les Uns Avec Les Hôtes and Coptes Prize

Genoten deze zondag? Wij wel want we zijn verwend geweest door Les Uns avec les Hôtes & Copytec Prize 🏆

CBC Brussels/Copytec is dé expert in documentbeheer voor je organisatie. Of het nu gaat om afdrukken, scannen of het organiseren van digitale documentstromen, they can do it all. Ontdek meer over hen hier 👉www.cbcbrussels.be

Les Uns Avec Les Hôtes in Sint-Agatha-Berchem is een restaurant dat niet alleen lekker eten aanbiedt en leuke service, maar ook een eerlijke keuken met verse ingrediënten. Meer info of reserveren kan via 02 465 16 16!

Lees meer

07/07/24 Slagerij De Knop Prize

Voor een lekkere maaltijd moet je bij Slagerij De Knop zijn, voor een leuke zondag daarentegen moet je bij ons zijn. Yes, dit weekend was het de Slagerij De Knop Prize! 🥩

Slagerij De Knop zorgt voor een feest voor zowel het oog als voor de smaakpapillen. Ze zijn zoveel meer dan een gewone slagerij: van verse vleeswaren en charcuterie tot kaas en belegde broodjes, alles wordt met passie bereid in hun eigen atelier.

Lees meer

30/06/2024 Friends Prize

Deze zondag was het weer tijd voor een topcompetitie: de Friends Prize! 🤩

Al jaren georganiseerd door Les Amis van Steenpoel Golf Club & School, met heerlijke karikollen, Spaanse hesp, drankjes en natuurlijk… golfen naar twee verschillende vlaggen!

We willen de Friends graag bedanken: Stephane Boillat, Jean Lou Genot, Alain Bogaerts, André Berghmans, Marc Wouters, Michel Sinia en Mariane Dessanblank.

Lees meer

23/06/2024 Lindemans Prize

Deze zondag stond op de planning: de Lindemans Prize 🏌️‍♂️

Als een van de eerste lambiekbrouwerijen, wil de brouwerij consumenten binnenleiden in de mysterieuze wereld van één van de oudste bieren ter wereld! Daarnaast zijn ze ook al enkele jaren trouwe sponsor van onze zondagcompetities.

Na afloop van de competitie toosten we samen met een heerlijk biertje, cheers! 🍻

Meer info 👉🏻www.lindemans.be

Lees meer

16/06/2024 Starts Scramble “Pro Prize”

Deze zondag was het de Starters Scramble Pro’s Prize! ⛳️

Het was de ideale gelegenheid voor beginnende golfers om de sfeer van een golfcompetitie eens op te snuiven! Ze hebben samen gespeeld met twee ervaren spelers in een gezellige scramble formule. Iedereen speelt zijn eigen bal, we kiezen de beste bal, en vanaf daar speelt iedereen weer verder.

Het was te zien dat onze jeugdwerking zijn vruchten afwerpt, want bijna alle prijzen waren voor onze juniors!

Lees meer

09/06/2024 Family Philippe Van Tilborgh Prize

Deze zondag was het de Familie Van Tilborgh Prize 🏌️‍♂️

De competitie is ter nagedachtenis van Philippe Van Tilborgh, een geliefd lid die ons vorig jaar spijtig genoeg heeft verlaten. De dag stond vooral in teken staan van vriendschap, plezier en blijdschap. Dit waren dan ook de voornaamste waarden van Philippe Van Tilborgh.

Tot zondag Philippe!

Lees meer

26/05/24 Jose Iglesias & Fils Prize

de José Iglesias et Fils Prize! 👨‍💼

José Iglesias is al jaren een trouw lid van onze club. Samen met zijn zoon heeft hij een boekhoud- en belastingskantoor: Iglesias et Fils.

Lees meer

19/05/24 Wijn Atelier Prize

Wijnen, wijnen, wijnen 🍷

Het Wijnatelier is niet enkel een wijnwinkel waar je heerlijke wijnen kan kopen of bestellen, je kan er ook terecht in hun vergaderzalen, receptie ruimtes, in het authetieke café of je kan er zelfs overnachten. Voor alle vragen kun je altijd terecht bij hun vestiging in Vlezenbeek of bij Frank van Lint!

👉 Meer informatie over Het Wijnatelier kan je terugvinden op hun website: www.hetwijnatelier.be

Lees meer

02/06/2024 JetExpress Prize

Dit weekend gingen we op reis naar… Steenpoel Golf Club & School met de JetExpress Prize ✈️

JetExpress, dé reisgigant met 7 kantoren verspreid over Brussel, Vlaanderen en Wallonië, staat klaar om jouw reisplannen te ‘boarden’. Hun adviseurs, met een ‘bagage’ vol kennis, brengen jou naar de mooiste plekken.

👉 Meer weten over JetExpress? Surf naar www.jetexpress.be

Lees meer