19/06/2022 SkieveApéro & Apple Thai Prize

De SkieveApéro en Apple Thai prijs, twee bekende leden actief in de horeca. Minh Thy, de eigenaresse van Appel Thai, is een bijzonder vriendelijke dame die met haar prachtige Thaise lach de harten van vele golfers veroverd heeft.
Olivier is de “Man van de evenementen” een uitstekende organisator en stopt nooit met het creëren van evenementen en feesten. Het is voor mij onmogelijk om zijn creaties op te sommen want daarvoor zou het verstandiger zijn ons te richten tot de president die een niet-limitatieve lijst bijhoudt!
Niets is perfect, zaterdag 35°C en deze zondagochtend 13°C met regen tot 10:00 uur.
Hoe dan ook geen zorgen. De flights vertrokken zoals altijd vol enthousiasme met de bedoeling een zo goed mogelijke score te behalen. Iedereen wist dat na de inspanning een heerlijk aperitief stond te wachten. Of het nu een biertje, een cava, een wijntje, een frisdrank of een Mochito was, de beloning stond te wachten op hole 19.
Ware het mooi, minder mooi of zelfs slecht weer, niets houdt echte golffans tegen. Met genoegen kunnen we Minke Peeters toejuichen die de brutoprijs wint met 33 Stblf tegen de Par (met 42 net), Nadine Mees eerste in netto met 42 Stblf, Nadine Capelle 3e met 34 Stblf.
Bij Dames II is het Barbara De Schouwer die de prijs wint met 44 Stblf, gevolgd door Murielle Debeaumarché met 39 Stblf.
In Men I kreeg Gurudeo Gonce de eerste prijs met een bruto van 36, Alain De Visscher eerste netto met 39 Stblf, Denis De Dycker tweede netto met 40 Stblf, vervolgens nam Philip Foket de derde plaats met 36 Stblf.
Bij de Men II hadden we een nieuwe uitdager in de persoon van Cautaert Bo die eerste werd met een uitzonderlijke score van 46 Stblf, gevolgd door Dimitri Aerden met 42 Stblf en Roland Simoens met 40 Stblf.

Daar stopte het feest niet.
Onze sponsors gingen ons verwennen met een Thais gerechtje van kip salade en koriander evenals kipspiesjes en loempia’s.
Uiteindelijk konden we weer het glas van de vriendschap heffen.
Smakelijk en proost aan iedereen.