12/10/2017 Challenge Viviane & Frans


12/10/2017 was de finale van de challenge Viviane & Frans. Zij verwelkomden ons op Edingen met een lunchpakket en schrijfgerief. Na de wedstrijd werd het uit-seizoen afgesloten op Steenpoel met de prijsuitreiking en een diner.
Viviane & Frans wachtten ons reeds op met een aperitief en hapjes.
Het ganse seizoen hield Daniel nauwkeurig de stand bij en jutte zijn musketiers, welke reeds gedurende een periode de 1ste plaatsen bezetten, tegen elkaar op.
Gebaseerd op de 3 beste uitslagen van het seizoen werden de 3 eersten bedacht met een trofee in functie van de rangschikking. Guy viel buiten de trofees daar hij op Edingen slechts 17 speelde en deze uitslag het verschil maakte bij de aequo. Hij mocht, zoals alle anderen welke minste 3 maal hadden deelgenomen tijdens het seizoen, een herinneringstrofeetje in ontvangst nemen.
1ste Gaston Dakulovic 102 punten
2de Michel Clément 95 punten (31 punten in Enghien)
3de Jan De Bleecker 95 punten (28 punten in Enghien)
4de Guy Masson 95 punten (17 punten in Enghien)

Ook Viviane en Frans wensen wij van harte te danken om deze challenge te blijven sponseren.
Wij hopen, ook volgend seizoen, te kunnen blijven rekenen op vele seniors om deel te nemen aan de competities buiten Steenpoel. Deze zijn steeds een uitdaging. Wij werken voor het ogenblik volop aan het samenstellen van de kalender voor 2018.
Hartelijk dank aan alle sponsors en deelnemers gedurende 2017
Daniel & Josée