12/10/2017 Seniors Trip Dak-O-Toit Prize


12/10/2017, de laatste uit-wedstrijd van het seizoen voor de senior’s van Steenpoel: Sponsoren Mireille en Alain – “Dak-O-Toit”
De opkomst in Edingen was een topper, 29 golfers en dit op een dag waar regen voorspeld was, maar dat was buiten Daniel gerekend, hij is blijven geloven in zacht en zonnig weer en dat hebben we ook gekregen.
Mireille deed ons plezier om deel te nemen aan de competitie,(Alain was bezet) en later de prijzen uit te delen. Zoals dat bekend is op Edingen, de 1ste holes geen probleem, maar de laatste vallen moeilijk. Zij werden reeds geruime tijd nieuw aangelegd, maar de aangeplante bomen zijn nog te klein en bevinden zich langs de kanten. Dankzij het meevallende weer werd de competitie vrij snel gespeeld en kon iedereen, stel je voor op 12/10, op het terras van een drankje genieten alvorens Mireille de prijzen uitreikte. Er werd flink over en weer gepraat daar dit toch steeds de meest spannende momenten zijn juist voor het bekendmaken van de uitslag.
Bij de ladies was het natuurlijk moeilijk om Mieke te overtreffen met 35 punten, Margaretha volgde echter kranig met 34 punten en Liliane met 30 punten. Zij mochten op het schavotje plaats nemen.
Bij de men was Aris 3de met 34, Maurits 2de met 37 en Guy Ferrari 1ste tevens met 37 maar met een betere retour.

Wij danken Mireille en Alain voor de jaarlijks terugkomende sponsoring van een senior’s day.
Daniel & Josée