14/10/2017 Shoot out Men 1/4 finale

SHOOT OUT MEN – 1/4 FINAL – 14 OKT – 13:30
Michel Clement, de onbetwiste koning van de barrages!
Aan het einde van de eerste 3 holes had Michel 3 barrages gespeeld. Voor hem bogen: Michel Goor, Walter en José Garcia. De goden van de golf dienden een handje toe te steken aan Stéphane Javaux, zodat zijn bal op de green belandde (ongeveer 3 cm van de pregreen!). De 4e barrage werd fataal voor Michel Clément en zal de 1/2 finale niet meespelen. Michel Maquestiau liet Michel een vierde barrage op een rij vermijden door een schot te ver boven de rozen van de green 4 te spelen.
De spelers van deze eerste kwartfinale die gekwalificeerd zijn voor de 1/2 finale zijn:
Christian Van Der Gracht, Stéphane Javaux en Léo Pluvinage.

SHOOT OUT MEN – 1/4 FINAL – 14 OKT – 15:00
Daniel Abraham, ziek deze zaterdag, moest zich terugtrekken voor de tweede reeks kwartfinale. De eerste hole werd een opwarming en diende als eenvoudige start …
De bal van Alain de Visscher valt in de bunker van de green. 6. Alain, hoe dan ook, uitstekende bunkerspeler, slaagde er niet in de bal goed te raken. Hij werd bijgevolg een eenvoudige toeschouwer om de volgende gebeurtenissen bij te wonen.
José Iglésias had 4 schots nodig om uit de bunker van hole 8 te komen en trok zich ook terug. Het was dan Laurent Cauvin die de valkuil van green 6 niet kon vermijden, evenals Laurent De Neve die voor zijn eerste deelname 5 holes kon spelen ten nadele van spelers die gewend waren aan dit soort oefening.
De gekwalificeerde spelers voor de 1/2 finale waren:
Etienne Bosmans, Denis De Dycker en Philip Van Tilborgh