24/09/2017 Presidents Prize


Eindelijk waren de weergoden onze voorzitter gunstig gezind. Hij was de depressie (toepasselijk voor een météo man) nabij toen vorig seizoen, voor de zoveelste keer, zijn voorjaarsprijs werd uitgesteld wegens onvoorziene weersomstandigheden. Ditmaal was het een schot in de roos, veel volk en een met zon overgoten zacht weertje. Zoals het past bij een voorzitter is hij de spilfiguur van ons clubje, een uitzonderlijke “speech maker” en heeft ook enige ervaring met weersvoorspellingen. In verband met dit laatste zouden we toch adviseren zijn “skills” een beetje bij te werken, vooral voor de weersvoorspellingen van zijn eigen voorzitters wedstrijd.

Alvorens over te gaan tot de prijsuitreiking had de voorzitter nog enkele verrassingen in petto.
Allereerst wenste hij een prijs aan te bieden aan het cours comité voor de prachtig onderhouden golfbaan. Serge als aanwezig lid kreeg de erkenning in ontvangst : een fles champagne. Daarna was het de beurt aan Nelly met een prachtig boeket als dank voor haar sinds jaren belangloze inzet (“ça me permet de rester parmi les gens” zegt ze). De voorzitter bedankte ook de voltallige staff van het clubhuis met een bloementuil geschonken aan Krista.
En als toetje op deze extra prijsuitreiking werd nog per loting tussen de minst gelukkigen een bon voor een golfles gegeven aan Jean Van Tricht, Tuba Vilken, Karel Van Belle en Véronique Lechien.
Daarna werd overgegaan tot de prijsuitreiking per reeks.
Bij Ladies I was het Anne Massaux die de brutoprijs kreeg, gevolgd door Carole T’Joen als eerste net en door Nadine Capelle als tweede net.
De reeks Men I kende een uitzonderlijke uitslag.
Jovi Verstuyf speelde zomaar eventjes -6 en kreeg daarvoor de eerste brutoprijs. Bravo Jovi voor een dergelijke uitslag (42 Stblf).
De eerste nettoprijs ging naar zijn vriend Arno Ravijts met een score van 55 net en 39 Stblf. Daarna was het de beurt aan Stéphane Boillat met 56 net en 37 Stblf, gevolgd door Frank Van Lint met 57 net en 36 Stblf.
Bij de Ladies II werden de prijzen verdeeld tussen twee junioren.
Julie-Anne Huget was eerste met 34 Stblf en Victoria Valckeniers werd tweede met 32 Stblf. Proficiat aan beide speelsters. Steenpoel heeft nood aan junioren.
Bij de reeks Men II waren de scores opnieuw om U tegen te zeggen.
Jean-Pierre Reding scoorde als eerste 41 Stblf, gevolgd door Eddy Munster met 40 Stblf en Brent Bosmans met 38 Stblf.
En het was nog niet gedaan!
De voorzitter kreeg een “standing ovation” voor al zijn werk achter de schermen, al kan het ook zijn voor het drankje dat nog volgde…
Hartelijk dank Michel voor alles wat je doet en betekent voor de club!