01/06/2017 Ladies Day presents given by the Ladies

Onder alweer een prachtige zon hadden twintig Ladies afspraak op onze mooie baan, onderhouden en gesproeid door Arnaud. Hartelijk dank Arnaud!
Een mooie prijzentafel heeft de nieuwsgierigheid van menige Ladies aangewakkerd. Iedereen heeft mogen wikken en wegen alvorens te kiezen. De keuze was eerder… moeilijk.
De eerste drie : Carole voor haar eerste wedstrijd haalde het prachtige resultaat van 39 Stbl, zij werd gevolgd door Amélia die zich opnieuw met de baan heeft verzoend en een mooie 36 Stbl behaalde en Nadje met 35 Stbl. Zij hadden het privilege als eersten te mogen kiezen. Carole heeft van Hilde nog een lot gekregen dat was aangeboden door Ann Marie ter gelegenheid van de Rosée Girls .
De verdeling van de andere prijzen gebeurde door Pauline via trekking van de scorekaarten.
Een neary to the pin, aangeboden door Josée, werd op hole 8 door Sabrina gewonnen na haar tweede slag op 1.92 m van de vlag.
Béa heeft er aan gehouden een doos balletjes aan te bieden aan de ongelukkigste Lady op hole 3. Dank zij haar geste heeft Chris haar verloren golfballen kunnen compenseren.

Dank aan allen voor jullie gulheid.

De avond werd verdergezet rond een koude schotel opgemaakt door Krista en werd zeer geapprecieerd gezien de nog steeds heersende warmte.

Jeanine