21/05/2017 Kaapwijn Prize

Het was weer een wondermooie zondag, zeer goede temperatuur, voetjes in het natte gras en neusje in de frisse lucht.
Kaapwijn is één van onze trouwste sponsors, Peter De Leeuw invoerder van Zuid Afrikaanse en Chileense wijnen heeft altijd voor Steenpoel een warm hart gehad. Ditmaal kon hij niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking wegens een ganse reeks professionele verplichtingen in het buitenland maar zijn trouwe buddy Walter Hendriks was zoals steeds present.
Bij Ladies I was het Nadine Capelle die de eerste brut haalde (27 tegen de par) en werd gevolgd door Mireille Draps met 38 Stb en Monique Van Den Broeck met 33 Stbl. Alle drie, zoals was te vermoeden, werden ze met lekkere wijn beloond.
Bij Ladies II was het Sabrina die met 34 Stb het beste had gespeeld en met de wijn aan de haal ging. Daarna was het aan Leen die met 31 Stbl aan de prijzentafel mocht komen.
De eerste prijs brut bij Men I ging naar Denis met 60 strokes gevolgd door Martin met 57 net, Léo eveneens met 57 net en Walter met 59 net.
De prijs van Walter, onze sponsor, werd later verloot en de gelukkige winnares was Ingrid Ginis.
Nog even het vermelden waard: Walter had 6 birdies gespeeld. Hij begon op hole 1 met een bal out of bounds en met zijn tweede speelt hij 4, in feite dus ook een birdie (deze telt natuurlijk niet). Verder speelde hij wel nog een 9 op hole 6 waarbij zijn bijzondere kaart helemaal teloor ging.
Laurent De Neve was de beste bij Men II met 42 Stb en komt bijgevolg opnieuw in categorie 1 terecht. Daarna was het de beurt aan Dany met een mooie 40 Stb en Marc L’Hermite met 39 Stb, die voor het ogenblik schitterend speelt. Vorige donderdag bij de senioren ook al 39 Stb. Opgepast Marc, categorie 1 lonkt!
Peter en Walter hadden een nearest tot the pin op hole 18 voorzien. Deze werd gewonnen door José Garcia met een afstand van 29 cm! De Magnum die hij kreeg zal zeker smaken.
Onze beide sponsors hebben dan nog het glas van de vriendschap geoffreerd. Op jullie gezondheid beste vrienden! En tot volgend jaar.