02/09/2018 Bruynseels Prize

Bruynseels, een bedrijf dat al 50 jaar bestaat, vertegenwoordiger van Volkswagen gedurende 40 jaar en daar bovenop eveneens verdeler van Audi, dat is de sponsor van vandaag.
Gisteren was het de Bruynseels evening met opnieuw een volzet clubhuis en werden personen geweigerd omwille van plaatsgebrek.
Zondagmorgen startte de Bruynseels Prize wedstrijd om 9:00 onder <!–more–>een vlekkeloze hemel en een zalige temperatuur. De flights volgden vlot en er was weinig of geen vertraging te bespeuren. Na de ronde werd het terras ingenomen door dorstige golfers die nogal lang bleven plakken.
Bij de Ladies I was het weer een “close combat”. Anne Massaux kreeg de brutoprijs met 39 Stb.,  Amelia volgde met 38 Stb. en Bea met 37 Stb. De golfzak ging naar Anne, de reiszak naar Amelia en de schoenzak naar Bea.
Bij de Men I ging de brutoprijs naar Daan en de eerste nettoprijs naar Etienne. De 2de net ging naar Léo en de 3de prijs werd verloot en gewonnen door Michel Blocteur.
Bij Ladies II hebben twee jonge ladies gewonnen. Lucille Huget met een mooie 40 Stb. en Victoria Valkeniers ook met een mooie 39 Stb.
Bij Men II werd opnieuw hoog gescoord. Ilias werd eerste met 44 Stb., Brent tweede met 42 Stb. en Hugo Steenput eveneens met 42 maar met een minder goede retour.
Na de prijsuitreiking werd nog het glas van de vriendschap aangeboden door de familie Bruynseels.
Op jullie gezondheid.