06/09/2018 Ladies Day sponsor Stéphane

Eindelijk terug van weg geweest!

Het verlof is voorbij en dat merkt men aan het aantal aanwezige Ladies. Stéphane de sponsor was op de baan en schonk aan alle deelneemsters een teegift, hij overhandigde ook de scorekaarten.

De wedstrijd werd uitzonderlijk op 16 holes gespeeld daar hole 5 in te slechte staat was om te spelen. Iedereen had natuurlijk liever niet gespeeld op hole 4 of hole 6 daar zij veel moeilijker zijn, maar ja, dat hoort bij de golf!

Uiteindelijk werden er goede scores gemaakt: Stéphane had een mooi pakket Italiaanse specialiteiten voor alle laureaten. De eerste plaats werd zoals gewoonlijk aan Carole toegekend (40 Stb.). De tweede plaats ging naar Laurence Gaudeyne met 38 Stb. en Stéphane wou geen verschil maken tussen de drie Ladies die gelijk speelden voor de derde prijs. Claudine, Nadche en Ann Marie kregen elk een ex-aequo prijs.

Ann Marie had voor de nearest tot he pin op hole 18 een prijs, ra ra voor wie was de prijs? Carole natuurlijk, zij legde haar bal op 1,18m van de hole!

Bravo aan allen en afspraak op zaterdag 06/10/2018 om 10u30 voor de traditionele Cross country die het einde van het Ladies Day seizoen inluidt.

Alvorens de maaltijd aan te vangen bood Stéphane, aan het grote gezelschap, het glas van de vriendschap aan.

Jeanine