26/08/2018 RMS Prize

De sponsor van de dag was RMS met een ervaring van 30 jaar in meerdere takken van de medische wereld.
Medical Consulting is vooral gericht op het helpen van startups enerzijds met financiële middelen en anderzijds raadgevingen.
De tweede tak zijnde Medical Devices oriënteert zich naar de niet invasieve diagnostiek en therapie. Daar vindt men gastro enterologie, pneumologie enz.
De derde tak Home Care is gericht op thuishulp zoals opvolging van patiënten, urologie in thuissituatie en nog meer. Voor meer informatie: http://www.rmsmedicaldevices.com
Het had geregend en de baan lag vochtig, niet dat het stoorde integendeel, nu bleven de ballen tenminste liggen waar men ze liefst (hoopte men) zou willen. In het algemeen ging het vlot vooruit al waren er soms flights die een lichte vertraging veroorzaakten.
Bij de ladies I was het opnieuw vechten voor de eerste plaats. Carole blijft de kroon spannen voor de bruto prijs en gaf geen duimbreed toe aan Claudine die de eerste nettoprijs in ontvangst nam. Anne Massaux ontving de 2de nettoprijs. De drie ladies speelden op een zakdoekje, 39 Stb., 38 Stb en 37 Stb., uiteraard werd hun handicap aangepast en wordt het met de dag moeilijker om te scoren.
Leo Pluvinage won in Men I de brutoprijs dankzij zijn mooie score van één onder de par van de baan of 42 Stb., zijn hcp is nu 3.0. De eerste nettoprijs ging naar Stijn met een mooie ronde van 61 net of 42 Stb. als eindresultaat. Dan kwam “habitué” Etienne, met 62 net of 36 Stb. En de laatste prijs werd verloot.
Bij de Ladies II hadden we voor het eerst Ingrid Ginis die zeer tevreden was met haar uitslag, “eindelijk zij ze!”. En hoe kan het anders? Nadia Depril was alweer tweede, nog een beetje inspanning Nadia en je komt er wel.
We hebben nog een extraatje voor de Ladies II: Ann Marie Austraete speelde een hole in one op hole 3. Bravo Ann Marie!
In Men II hadden we drie schitterende scores, twee van 42 en eentje van 41 Stb.
en het was Ilias Abdellaoui die de eerste prijs wegkaapte, gevolgd door Patrick Demeulenaere en Denis Wouters (vertegenwoordigde de sponsor aan de prijzentafel). Denis heeft zijn prijs doorgegeven aan de volgende laureaat zijnde Philippe Devos.
Nog een hartelijke dank aan de sponsor voor de mooie prijzentafel en tot volgend jaar.
PS: personen die niet aanwezig zijn op de prijsuitreiking of niet omgekleed zijn volgens de gevraagde normen worden niet vermeld.

De foto’s volgen binnenkort (zodra ze beschikbaar zijn)