Aan onze dierbare Nelly

Nelly, onze liefste Nelly, is overleden.

Nelly was een van de eerste leden van Steenpoel.

Ze raakte al snel betrokken bij het beheer en de administratie van de zondagse competities. In de loop der jaren werd zij de onmisbare spil. Alleen om te eindigen, onder dwang, tijdens de Covid pandemie.

Ze was goed bevriend met Serge Groulus en Andrew en beschouwde hen als haar zonen.

Naast haar betrokkenheid bij de administratie was ze zeer actief bij de kaartspelen. Nelly was inderdaad een fervent Bridge en Whistspeelster, spellen die ze tot het einde toe speelde.

Jarenlang organiseerde de Steenpoel Whist-toernooien en zij was meter. Ze was niet alleen de meter maar ook een ervaren deelneemster die elk jaar op het podium stond.

Nelly was Directrice in Anderlecht en trouw aan haar overtuiging van geven, helpen en steunen, gaf ze haar schort pas op toen de natuur haar daartoe dwong. Tot twee weken geleden deed ze nog mee aan Whist wedstrijden.

Lieve Nelly, jij kan Louitje, Lucien, Roger, Amélia zeker overhalen om een spelletje kaart te spelen, daarboven, tussen de sterren, met veel plezier zoals jij bij ons deed en vooral de groeten aan de collega’s.

Onze gedachten zijn bij u, maar ook bij uw familie en vrienden.