05/06/2022 Louitje Rosé Girls Prize

Vandaag is het de prijs van ons aller geapprecieerde Louitje “Godfather” van de Rosé Girls.
Volgens de weerberichten zou het vandaag één van de moeilijke regenachtige of zelfs stormachtige dag worden.
Wel, wel, de vooruitzichten waren juist en kort na de middag heeft de regen zijn intrede gedaan. Met bakken tegelijk pletste de regen op de golfers, de wind nam eveneens deel aan het feest. Louitje zal vast en zeker gedacht hebben “moest ik er nog zijn dan ware het zo niet verlopen”.
Met een zwaar gemoed en veel spijt werd de wedstrijd stil gelegd en werden de golfers die nog niet ter plaatse waren verwittigd dat de wedstrijd niet door ging en de prijsuitreiking vervroegd werd tot 18:00.
Michel onze voorzitter had al zijn kunde in het woordje over Louitje gelegd. Met veel humor en in algemeen Brussels werden de Brusselse bekenden opgesomd die vast en zeker hier boven met Louitje zouden golfen en/of kokerellen zo niet een pintje pakken.
Daar maar een klein deel van de ingeschreven golfers gespeeld hadden werd de helft van de prijzen toegekend aan die golfers die toch hadden gespeeld, de overige prijzen werden verloot tussen de ongelukkigen die niet de gelegenheid hadden gekregen deel te nemen.
Ondanks alle voorzorgmaatregelen bleef het hectisch. Alle catégorieën Ladies & Men waren gemengd afgedrukt op een paar bladen, de software van BeGolf kon geen hulp bieden en het moest met de hand uitgeklaard worden. Ondank alle voorzorg is er een fout geslopen in de prijsuitreiking maar de Rosé Girls hebben het met veel takt en tot ieders voldoening opgelost.
Wie zijn nu de gelukkige winnaars?
Zij zullen het wel doorvertellen, doch toch nog even een woordje over Nadine Mees die niet alleen een welverdiende eerste prijs won maar ook nog door de Rosé Girls met een prachtige kaars werd beloond voor haar inzet voor de Steenpoel golfclub & school.
Beste Louitje je familie was aanwezig en onderdrukten een traantje bij de mooie speech van de voorzitter
Als laatste hebben we nog het glas van de vriendschap gedronken op ons dierbaar Louitje.
Proost!