25/06/2021 Sud-Est Cat A1, 1, 3, âge2

Cat A1
Gewonnen
Het is op Louvain-la-Neuve dat onze Steenpoelers van cat A1 Naxhelet heeft ontmoet.
Ditmaal was Christian Groulus na maanden afwezigheid van de partij, hij stond samen met Alain Bogaerts aan de afslag.
Het tweede team werd gevormd door Guy Ferrari en Andrew Watson

Cat 1
Gewonnen
De zeer sympatieke tegenstanders van Falnuée hebben weerstand geboden doch niet genoeg want Steenpoel heeft de match gewonnen.
Het eerste team met Anne Massaux en Edward Raspé hebben op de eerste 9 holes met 3 up gewonnen, op de laatste 9 holes was het Falnuée dat de lakens uitdeelde en won met 2 up.
Bij het tweede team met Denis De Dycker en Wim Claesen werden de eerste 9 holes gewonnen met 1 up. Het was dankzij Wim dat we dat resultaat hebben gehaald. Op de volgende 9 holes heeft Wim een tandje bijgestoken en zijn we geëindigd met 5 up. Al heb ik één hole gewonnen en twee samen met Wim gehalveerd het is dankzij de geweldige en precieze slagen van Wim dat we zo’n uitslag hebben behaald.
Hartelijk dank aan Anne en Wim die voor de eerste keer de Sud-Est meespelen. Natuurlijk kan ik Edward niet vergeten, hij is nu al een oude rot (een slim en ervaren golfer) in ons midden

Cat 3
De 3e wedstrijd was erg ingewikkeld voor onze 4 spelers. La Bawette stelde 2 formidabele spelers op, één in elk van de twee teams wiens WHS hcp niets te maken had met hun spelniveau! Zij maakten het verschil. Iedereen hield vol tot het einde, maar de sterkste won. 3 en 2 Downs voor het 1e team, en 2 plus 2 Downs voor het 2e team.
Volgende week in Anderlecht zullen Etienne & Michel enerzijds en Alain & Nadine anderzijds Enghien uitdagen in een cruciale wedstrijd voor het klassement.

Cat Age2
Prettige en zeer evenwichtige match.
We wonnen de heenwedstrijd met 1 up en verloren de terugwedstrijd met 2 down, waarbij onze tegenstanders van Enghien onze 2 enige gemiste holes benut hebben.
Hoe dan ook beide ploegen konden winnen want ze waren aan elkaar gewaagd.