19/10/2019 Shoot Out Ladies Finale

Dit is de finale van de Ladies Shoot Out 2019 en de geselecteerde volgens de startvolgorde zijn: Ann Marie Austraete, Nadine Capelle, Martine Verheyden, Sabrina Pluvinage, Carole T’Joen, Nadine Mees, Julie-Anne Huget, Minke Peeters , Pauline Rimaux en Sonia Van den Brande.

  1. Bij de eerste hole (144m) richting de green 6 moeten Carole en Martine na 8 slagen een barrage spelen. Martine wordt uitgeschakeld en Carole gaat door.
  2. In de volgende hole van 107 m scoort een van onze beste speelsters 6 en wordt uitgeschakeld. Het is Minke die uitschakeling ondergaat. Nadine Capelle en Sonia spelen een mooie score van 3 slagen.
  3. De derde hole van 120 meter naar de green van 7 brengt ons een nieuwe barrage met Carole en Nadine Mees zij speelden 6 slagen. Het is Nadine Mees die het gelag betaalt. Op deze hole scoren Julie-Anne en Ann Marie Austraete de beste score van 4 hits.
  4. In hole 4 is het zonder twijfel Julie-Anne die uitgeschakeld wordt op een score van 7. De kampioene van afgelopen jaar kon haar succes niet herhalen. Ah, als ze had geluisterd en toegepast wat Lucky haar caddie vertelde! De beste score van deze hole gaat naar Pauline met 4 slagen.
  5. We moeten toegeven dat de beste score geen zekerheid brengt, Pauline heeft 5 slagen gemaakt op deze 58m hole. Aanvankelijk is ze te ver en spijtig genoeg valt ze in de bunker. Ze kon er niet meteen uit en is helaas geëlimineerd. Nadine Capelle die een lange approach maakt en vervolgens een lange putt maakt 3. Sabrina maakt geen fouten en speelt op veilig. Beide maken de beste score van 3 slagen.
  6. De volgende hole is 81m lang, maar je moet de bal over het obstakel krijgen. Nadine legt haar bal op de green van de 1 en eindigt met 3. En Sabrina? In 3 natuurlijk! Carole ging niet over het obstakel en nadat het tweede schot zich op een onmogelijke positie bevond, nam ze haar bal op en beëindigde ze de hole niet.
  7. Er blijven nog maar vier deelnemers over: Ann Marie, Sabrina, Nadine en Sonia. De te spelen hole is 191m lang, erg lang voor deze dames, behalve Sonia en Sabrina die beide respectievelijk 6 en 5 slagen maakten. Nadine en Ann Marie hebben 8 nodig en spelen de barrage. De bal van Ann Marie passeert de vlag en blijft een paar meter verder rollen. Dit ziende speelt Nadine voorzichtig, maar een beetje te voorzichtig. Haar bal rolt niet genoeg vooruit en stopt relatief ver van de vlag. Het moest gemeten worden om te bepalen wie blijft of wordt geëlimineerd. Op een paar centimeter afstand is het Ann Marie die uit de competitie verdwijnt.
  8. Nog met drie over. De afstand tot de hole is 88m in de richting van de green van hole 1. Nadine begint als eerste en zet met een fantastisch schot haar bal onmiddellijk op de green op 2m van de vlag. Zowel Sabrina als Sonia hebben het moeilijk. Sabrina rolde aanvankelijk onder een boom en worstelde om te herstellen en sloeg meermaals te kort. Sonia in de bunker heeft het ook moeilijk. Ten slotte maakt Sabrina 6 slagen, Sonia 5 en Nadine 3. Sabrina is uitgeschakeld.
  9. Op het moment van de waarheid zijn er nog maar twee spelers over. Na zichzelf te hebben gefeliciteerd, volgen ze de gids naar de practice om naar de green van 8 te spelen. Sonia slaagt met de driver maar draait in de richting van de haag aan de rand van de green van hole 9, ze is niet out of bounds. Nadine slaagt er niet in zo ver te spelen en zou een tweede slag moeten spelen om de matten van de practice te passeren. Onmogelijke opdracht, dus besluit ze een strafpunt te nemen en op de dropping zone te droppen, ze speelt nu al 3. Sonia lang haar kant bereikt het uiteinde van de green in 2. Nadine speelt haar bal vanaf de dropping zone maar wijkt uit naar rechts in de rough naast de green van hole 8. Een approach brengt haar dichter bij de hole, maar Sonia maakt een lange putt en eindigt met 4 slagen tegen 6 slagen voor Nadine.
    De kampioene is bekend!
    Winnaar Sonia en runner-up Nadine.
    Vervolgens beginnen de vele fotografen te klikken: foto, foto, foto, foto, grianghraf, zdjęcie, enz.
    Daarna keken Nadine en Sonia elkaar aan en Sonia vraagt: Nadine, herinner jij je iets?
    Ja antwoordt, Nadine! In 2011 was je kampioene en ik was runner-up!
    De geschiedenis herhaalt zich!
    Ladies gefeliciteerd voor deze prachtige show die jullie ons hebben gegeven.