30/09/2018 President’s Prize

De dag begon, platte batterij en te laat op de wedstrijd.
In tegenstelling tot alle andere jaren was er geen sneeuw, het vroor niet, het stormde niet, het regende niet, uitsluitend tevredenheid. We moesten de prijs van de Voorzitter niet schrappen dit jaar.
Daar ik te laat was voor het vertrek van mijn flight heb ik hem opgezocht op hole 7. Het was onmiddellijk prijs, een birdie! De rest van de wedstrijd verliep zoals gewoonlijk : pars, bogeys en birdies.
Beetje bij beetje komen de flights binnen en codeert Nelly alle uitslagen in het systeem van i-Golf.
Mooie uitslagen dank zij de uitzonderlijke onverwachte mooie dag (cfr. De vorige rampzalige jaren)
Bij de Ladies was het Anne Massaux die de brutoprijs in ontvangst nam. Liliane  Craessaerts kreeg de eerste net prijs met 36 Stbl. en werd gevolgd door Margaretha Van Saagsveld eveneens met 36 Stbl.
Daarna was het de beurt aan de Men I.
Jovi had eens temeer een uitstekende wedstrijd gespeeld al vond hij dat het niet zo was. Hij speelde 4 onder de par van de baan. Zijn hcp van -1.6 daalt nu naar -1.8. Bravo Jovi voor je prachtige uitslag. In vorm voor de shootout?
Wim Claesen was de eerste met 56 net. Hij werd gevolgd door Guillaume  en Laurent Cauvin die respectievelijk 56 en 57 speelden.
Bij de Ladies II hadden we de jonge Victoria Valckeniers die zoals naar gewoonte een hoge score optekende met 40Stbl. en werd gevolgd door Valérie Herve, de sympathieke echtgenote van Alain Stubbe, met 30 Stbl.
Bij Men II hadden we Fernando Beltrante als eerste met 37 Stbl., gevolgd door Daniel André eveneens met 37 maar een minder goede retour. De derde prijs werd niet toegekend bij gebrek aan aanwezige deelnemers.
Na de prijsuitreiking nam de Voorzitter het woord om de Steenpoel Staff te bedanken en bood ter gelegenheid van zijn prijs het glas van de vriendschap aan.
MAAR het was nog niet alles. Hij had twee prijzen voor één uur golfles voor de minst gelukkigen bij de deelnemers en hij heeft ze toch gevonden tussen de aanwezigen op de prijsuitreiking.
Op uw gezondheid dierbare Voorzitter.