21/07/2018 Flag Competition

Uitgerust met een flag met de Belgische kleuren beginnen de dappere golfers hun trip to the end. Ze spelen blijkbaar niet allemaal met de juiste balletjes kleur, de ene gebruikt een wit balletje, de andere een geel, de volgende een oranje en dan zijn er nog met roze.
Wie zal zijn vlag het verst planten? De wedstrijd doet denken aan de Far-West waar de pioniers zo ver mogelijk hun afbakeningen moesten planten.
Mede door de warmte gedreven en de belofte een fris drankje te genieten spelen de meesten zo precies mogelijk naar hole 18. Sommigen hebben daar geen oren naar, zij offreren zich enkele extra holes meer.
Wie kwam het verst?
Eens temeer was het onze goede vriend Karel Van Belle die zijn bal op de green van hole 20 legde. Hij werd gevolgd in afwezigheid (verkeerd uur) van Yvan Swal kreeg Etienne Bosmans met 1,7m van hole 19 de tweede prijs en Michel Zaudig werd derde in de bunker van hole 19.
Bij de Ladies hadden we Nadine Capelle als eerste in de hole van de 17, onze Bea speelde op 60 cm van dezelfde hole en Carole eindigde op de fairway van hole 17.
Proficiat aan allen en volgend jaar beter want we zullen meer ervaring hebben.