03/06/2018 Skievelat Prize

De Skievelat De Wand en de Skievelat Sablon zijn twee welgekende uitgangsplaatsen in Brussel. De twee restaurants beschikken over een welgevulde spijzenkaart met menu voor kinderen en de Skievelat Sablon stelt u een maandmenu voor terwijl de Skievelat De Wand de aanbevelingen van de maand aanbiedt. Beiden beschikken over de nodige infrastructuur voor het organiseren van groepsfeesten zoals verjaardagen, team buildings of familiefeesten. De Skievelat De Wand innoveert met het concept Skieve Navette. De klanten die het wensen hebben de mogelijkheid om van een avondje uit naar de bioscoop of concert te genieten. De Skieve Navette zet ze af aan paleis 12 en verzorgt tevens de terugkeer na het avondje stappen. Men hoeft zich helemaal niet te bekommeren voor parkingplaats of voor de opstoppingen, alles verloopt naar wens.
De sponsor had meer dan zijn best gedaan. Rond 11:00 was hij bezig tafels op te zetten dicht bij het secretariaat. Men kon er van een drankje genieten voor en/of na de wedstrijd. In feite was het geen ‘OPEN BAR’ maar men kon zich heel gemakkelijk vergissen zo gul was de sponsor.
Behalve deze feestelijke aanpak had Olivier en zijn associés een golfinitiatie voorzien. Deze werd door Stéphane en Daan begeleid (Daan werd recent gediplomeerd golfinitiator). Volgens de deelnemers was het een bijzonder goede sfeer.
Al tijdens de vroege uren kwam de warmte ons tegemoet. De greens waren naar de kapper geweest en alles was perfect want vroeg in de ochtend was de greenkeeper de greens komen scheren. Er stond ons een verrassing te wachten want ten opzichte van de practice green rolden de ballen even snel als een F1 wagen.
Zonder moeilijkheden of opstoppingen (we hebben de Skieve Navette niet genomen) kwam de eerste flight meer dan op tijd aan. Het personeel van de Skievelat was druk bezig de tafels op te stellen en de flessen te ontkurken. Zoals hierboven werd gesuggereerd, het was bijna een ‘Open Bar’!
Bij de prijsuitreiking was het weer vollen-bak sfeer, men kon op de koppen lopen.
De Skievelat had een mooie prijzentafel voorzien met wijn, champagne enz. Behalve de prijzen werd ook nog een welgevulde mand van de bekende patisserie Sirre verloot.
Bij Men I was het Guillaume die met 55 de eerste brut prijs kreeg voor Andrew met een minder goede retour.
Andrew kreeg de eerste netto prijs toegewezen met 55 net, daarna kwam een genodigde , Daniel De Mot met 56 net en Guy Ferrari met 57.
Bij de Ladies I is het Noelie Leonard die de brut tegen de par wegkaapt met 28, zij werd gevolgd door een kleine maar uitstekende golfster Sabrina met 37 Stbl. en Anne Massaux met 33 Stbl.
Bij de Ladies II hadden we het genoegen Catherine Smeesters als eerste aan te kondigen, zij werd gevolgd door Chris Rooman.
Bij de Men II waren er uitzonderlijke scores.
Eddy Munster met 45, Marc De Baets met 44, Daniel Jadot met 41, Patrick Dedeulenaere met 39 Stbl. en Gilles De Baets (Guest) met 39 Stbl.
Het spreekt voor zich dat het uitsluitend de eerste drie zijn die werden beloond, maar ondanks alles proficiat aan de volgenden.
En het is alweer voorbij!
Maar neen, nog niet! We hebben nog Nelly die zoals elke keer de prijs van de achting in de wacht sleept.
Beste sponsor, er bestaat maar één woord, het was perfect!
Dank u wel en tot binnen kort.