27/05/2018 Starter Scramble sponsors Giles & Stéphane


De fotos volgen
De ‘starters scramble’ geeft de gelegenheid aan de beginners om samen met ervaren spelers en speelsters de baan te betreden tijden een echte wedstrijd. De ploegen bestaan (meestal) uit twee ervaren en twee beginners. Aan de start werd door Stéphane aan de beginners een pitchfork aangeboden en hij voegde daar eveneens voor iedereen een suikerwafel en een flesje water bij. Onder een blakende zon gingen we van start, voor sommigen was het toen al te warm, maar niet veel later kregen we een bui en werd en we lichtjes (spijtig te licht) afgekoeld.
Er werden uitzonderlijke uitslagen genoteerd.
Het team van André Berghmans en Jean Lou Genot haalde 52 punten. Zij speelden maar eventjes 10 birdies en behalve één bogey nog 7 par’s.
Het team van J-F Huget en Lucky deelde in de birdies maar haalde er maar 7 binnen en voor de rest allemaal pars voor een totaal van 50 punten.
Het team van Philip Foket en Leen Willems werden derde met 49 punten, zij beperkten zich tot 5 birdies en al de rest pars.
Tijdens de wedstrijd werd een hole in one gemaakt. Het was Christian De Splenter die een magnum water kreeg! De sponsors hadden een champagnefles gevuld met water en op de prijzen tafel gezet en deze aan Christian gegeven tot ieders hilariteit. Kort daarop werd hem onder luid gelach de juiste fles gegeven.
Nelly kwam zoals gewoonlijk aan de beurt en kreeg een bloemetje.
Als laatste verrassing werd het pas getrouwde koppel (dochter van Serge en Cathy) twee flessen wijn aangeboden met de boodschap ze uitsluitend uit te drinken tijdens de huwelijksnacht (its too late, no body knows how they will succeed in their mission).
Giles en Stéphane boden als toetje nog het glas van de vriendschap aan.