06/05/2018 JetExpress Club Med


Het waren totaal verschillende weersomstandigheden dan in de Ferrari Cup! Ditmaal hebben we in een zon overgoten dag gespeeld.
De scores konden er niet om liegen en alle reeksen hebben schitterende uitslagen gekend.
Amélia heeft haar swing teruggevonden en werd eerste brut (netto 37) bij de Ladies I. Zij was niet alleen die een bijzondere kaart tekende, Sabrina en Marie-France deden het even schitterend.

Ook zij tekenden een kaart met 37 Stbl maar telkens met een minder goede retour. En daarenboven hadden we nog Claudine die spijtig genoeg naast een prijs greep.
Bij de heren I sloegen de vonken er uit. Martin kwam binnen met een kaart van 52 brut zijnde in zijn geval 42 Stbl en met een nieuwe hcp van 3,0. De drie volgende spelers speelden gelijk telkens met 54 net en 40 Stbl. Alain Stubbe werd 1ste net zijn hcp gaat naar 5,5 en de tweede net, Pierre Gonce, daalt naar 6,5 en de derde net Alain De Visscher daal naar 1,8. Het waren stuk voor stuk uitzonderlijke uitslagen.
Bij de Ladies II hadden we opnieuw een gelijk spel met telkens 38 Stbl. Het was Véronique Clément die eerste werd en Nadine Verbogen tweede. Véronique zakt naar 14,9 en Nadine naar 17,7.
Wat in de andere reeksen geen uitzondering was, bleef dezelfde trend volgen in de reeks heren II. Alain Draps haalde met 41 Stbl de eerste prijs. Hij werd gevolgd door Serge Sironval met 40 en door Daniel André eveneens met 40 Stbl. Alain duikt onder de 9,4 en vervoegt vanaf volgende wedstrijd de eerste categorie heren. Serge blijft nog enkele wedstrijden in heren II maar is goed op weg naar de eerste categorie. Dan hebben we Daniel een roocky, hij is nu al bij de eersten, dat belooft.
Op het niveau van prijzen kregen alle winnaars en winnaressen een waardebon voor het boeken van een reis. De waarde ervan is te vragen aan de winnaars en winnaressen.
Als slot van een leuke dag met een ongelooflijk aantal hoge scores werd het glas van de vriendschap aangeboden.
Proficiat aan de laureaten en hartelijk dank aan de gulle sponsors.