03/05/2018 Ladies Day sponsor Golf Store Brussels


We waren met 26 speelsters vol van vertrouwen en opgewonden om onder een stralende zon aan de Ladies Day deel te nemen maar ze waren vooral nieuwsgierig naar de kleedjescollectie van Andy / Golf store Brussels. We bedanken Golf Store Brussels voor hun eerste sponsorschap van de Ladies Day. Hun vrijgevigheid heeft ons hartje vervuld en de gelukkige winnaressen een blijvende herinnering bezorgd
Een gelijke score van 37 Stblf voor de eerste drie Ladies. De winnares was Martine Verheyden met een puntje meer (20) op de laatste 9 holes. Amélia en Carole hoopten op de tweede plaats. Beiden hadden 19 punten op de laatste 9 holes en dus moest de beslissing komen op de laatste 6 holes. Het was Carole die met 13 punten aan het langste eind trok. Amélia, die haar swing heeft teruggevonden, werd derde. Bravo aan de drie dames voor de mooie uitslag.
Maar het zonnetje van de dag was Leentje die met een hole in one op hole 18 een dubbele prijs in de wacht sleepte. De nearest to the pin, een check om U tegen te zeggen en een fles bubbels aangeboden door de club.
Het was nog niet alles!
Andy heeft aan alle deelneemsters een mooi naar keuze paar kousen aangeboden alsook het aperitief “het glas van de vriendschap”. Daarna werden de lekkere schotels van Krista en Robin met smaak genoten. Hartelijk dank aan het bar team voor de organisatie.

Nog een hartelijk dank aan Andy en tot volgend jaar
Jeanine