18/06/2017 Lindemans Prize


De warmte was van de partij. Al vroeg in de ochtend werden de handdoeken gesolliciteerd, niet om de ballen te drogen maar wel om de golfers te verfrissen.
De temperatuur heeft er meer dan één afgeschrikt en na de wedstrijd was het zalig een pintje te drinken op het terras.
Onze sponsor Lindemans had enkele goede ginflessen voor de eersten van elke reeks voorzien. De Lindemans Cherry gin gebaseerd op een distillaat van oude kriek cuvée René is bijzonder lekker met enkele ijsblokjes en de gepaste tonic (mijn voorkeur een Fever-tree Tonic Water of een Thomas Henry Tonic). Verder waren er de welbekende Lambiek bieren met fruitsmaak waaronder de Pêcheresse, de Faro, de Framboze en de Kriek. Welbekend is een understatement, zelfs de Chinezen, de Japanners en de Mexicanen houden ervan.
Anne Massaux, één van de beste hcp-speelsters van Steenpoel, werd met een Lindemans Cherry gin beloond bij de Ladies I. Daarna volgde Liliane die een karton Lindemansbieren kreeg en dan hadden we ook nog Minke Peters die ook een heel mooi resultaat behaalde.
In de categorie Men I was het Martin die een Lindemans gin kreeg. Hij werd gevolgd door Alain Stubbe, Etienne Bosmans en Denis De Dycker.

Het was niet helemaal een verrassing, Sabrina die twee weken geleden een kleine intrede deed in Ladies I is nu voortaan verzekerd van deelname tot het einde van het seizoen. Met een score van 45 stblfd heeft ze de pannen van het dak gespeeld bij de Ladies II. Uiteraard kreeg zij een Lindemans gin als prijs cadeau. De volgende Lady was Patricia Bomal die bijzonder tevreden was met de Lindemans Lambiekbieren.
Kon het nog anders? Bij de Men II was het Sabrina’s echtgenote Gregory Pluvinage die als eerste uit de bus kwam. Nu hebben ze beiden een prijs en kunnen lekker genieten van de Lindemans Gin. Gelukkig dat Léo examen heeft anders waren het drie flessen gin geweest! Gregory werd gevolgd door Pascal Demarteau en door Daniel Jadot.
Lindemans zou Lindemans niet zijn als er geen glas van de vriendschap zou worden gegeven!
Proost aan allen en tot volgende week op de Friends Prize.