14/06/2017 SST Steenpoel vs Puurs


De vrienden van Puurs werden rond 10:00 ontvangen met koeken en koffie. Eens de inwendige man of vrouw verzadigd was werd afgedaald naar de startplaats. Nog snel een foto voor het nageslacht en iedereen begaf zich naar zijn respectievelijke afslagplaats.
Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten, de baan was prachtig en het gezelschap aangenaam en gemotiveerd. De wedstrijd verliep zoals steeds met ups en downs maar steeds met de glimlach en amusement. Zelfs de flights die verloren hadden, waren meer dan tevreden en genoten mee van de sfeer.
Op de terras werd nog een half uurtje nagepraat vooraleer aan tafel te gaan. De lunch was zeer lekker: stoofvlees, sla en frietjes… met mayonaise! Bien sûr!
Kort na de maaltijd werd de stand van de wedstrijd door Josée en Willy medegedeeld.
Het was Steenpoel die aan het langste eind trok. Met een score van 6.5 tegen 1.5 was het overduidelijk dat Steenpoel de ontmoeting op eigen baan heeft gewonnen.
Proficiat aan allen voor dit mooie resultaat maar vergeet niet dat Puurs een revanche kan nemen op eigen terrein. Wees alert en laat jullie van jullie beste golfkant zien op 28/6 te Puurs.
Beste SST’ers we zien elkaar binnen kort terug op Puurs