12/05/2017 Sud-Est Cat 1 Steenpoel vs Mont Garni at LLN

De zeer sympathieke eerste ploeg van Mont Garni werd vanaf de tweede hole in het defensief gedrongen. Roger en Jean-Marc hadden geen verhaal tegen de bulldozers Marc en Denis. Gedurende de ganse match waren zij genoodzaakt te achtervolgen. Het is pas op hole 16 dat zij erin slaagden de “honor” te nemen. De match werd beslecht met 3 ups op de “aller” en 3 ups op de “retour”.
De tweede ploeg met niet minder sympathieke tegenstanders hadden een minder snelle start. Ze spelen square tegen Thierry (12.6) en Léonard (16.5) tot hole 3 en beginnen dan een indrukwekkende stijging. De eerste 9 holes werden gewonnen met 4 ups door Roland en Etienne. Bij de retour is de match een beetje heviger. De eerste hole (hole 10) is voor Steenpoel, de volgende is voor Mont Garni, maar daarna neemt Steenpoel opnieuw het heft in handen om tenslotte de retour met 2 ups te winnen.
De eerste match is binnen, op naar de volgende op 19/5 te Royal Hainaut. Daar stellen we volgende ploeg op: Roland Van Buggenhout, Philippe De Bock, Margaretha Van Saagsvelt en Stéphane Javaux als réserve Etienne Bosmans.