07/05/2017 JetExpress – Club Med

Men had regen voorspeld maar het was toch lichtjes anders. Een beetje kouder dan normaal voor de tijd van het jaar en toch was er geen geklaag van de deelnemers.
De sponsors van de dag hadden drie Ladies afgevaardigd voor de prijsuitreiking. Na de traditionele speech van Michel, de voorzitter welke vol lof was voor de organisatie van zijn Indiase reis, kon men beginnen aan het uitreiken van de prijzen.
JetExpress en Club Med hadden telkens een omslag voorzien met een zeker bedrag om te besteden aan een reis via één van de betrokken reisbureaus.
Eerste brut bij de Ladies één was Marie-France Noulette. Zij werd gevolgd door Mireille Draps en door Claudine Dierickx die respectievelijk een 36 en 34 Stblfd speelden.
Bij Ladies II kreeg Sabrina Pluvinage de eerste omslag en wordt een “habituée” van de prijzen. Met 40 Stblf versloeg ze ruim Nadine Van Den Elsen die de tweede prijs in ontvangst nam.
Bij Men I speelde Guillaume Cauvin 54 brut, dit betekent dat hij -4 heeft gespeeld. Als eerste net kregen we Alain Stubbe, hij speelde zelfs 55 net. De tweede nettoprijs ging naar Denis De Dycker en de derde naar Rudy Logist beiden telkens met 56 netto.
Men II won Serge Sironval, een uitstekende speler, met 43 Stblfd de eerste prijs. Daniel Nijsten en Fabien Roïal volgden respectievelijk met 39 en 38 Stblfd.
Na de prijsuitreiking werd nog het glas van de vriendschap aangeboden door de sponsors.
Hartelijk dank aan iedereen en vooral aan de trouwe sponsors.