14/10/2016 Seniors Trip Anderlecht Dak-O-Toit Prize NL

Dak-O-Toit zijn onze zeer trouwe sponsors Alain en Mireille die zich zonder tellen inzetten voor de club. Alain, Mireille en de zoon werken samen in het dakwerkers bedrijf dat reeds enkele generatie door dezelfde familie wordt beheerd. Ons trouw sponsor koppel zal nooit een zondag wedstrijd missen, een “rendez-vous” met de “Rosé girls” mist men niet! Ditmaal hebben onze lieve sponsors, behalve een zondag wedstrijd ook de Seniors Trip naar de Royal Anderlecht op hun kalender geplaatst.
De eerste flight slaat af om 11:00. De lucht is nog koel maar weldra staat de zon aan de hemel en verwarmt ze onze oude beenderen. Op de eerste hole één par en twee bogeys. Op de twee hole komt men ervan af met een birdie een bogey en een kruisje, spijtig! Niemand vindt het erg en we gaan vrolijk verder. Op hole 5 een serieuze tegenslag, in twee op 70 cm van de hole en toch een kruis maken! Wie doet beter?
In het clubhuis is het Ugo Brigode die met een schitterende 42 Stblfd eindigt. Spijtig genoeg is hij niet meer aanwezig en gaat zijn prijs naar Michel Clément. Als tweede komt Emma uit de bus en derde is Véronique. Proficiat aan beiden. Frans die zijn kaart niet had ingeleverd blijft achter zonder prijs, spijtig Frans, volgende keer beter opletten.
Na enkele glazen nat zijn we afgezakt naar Steenpoel voor het uitreiken van de prijzen voor de Challenge Viviane en Frans.
Nog een hartelijke dank aan onze lieve sponsors Mireille en Alain, dat alles goed gaat voor hen.