14/10/2016 Finale Viviane en Frans Challenge NL

De finale van de Challenge wordt op de Royal Anderlecht golf gespeeld. In feite is het een senior trip wedstrijd gesponsord door Dak-O-Toit die ook meetelt voor de einduitslag van de Challenge.
Alle deelnemers kregen bij het begin van de wedstrijd een lunchpakket bestaande uit een energykoekje, een banaan en een flesje water.
De baan lag er zeer goed bij, de fairways en greens uitstekend, het is aan de deelnemers te bewijzen dat ze golf kunnen spelen. Tijdens de wedstrijd heeft de Marshall ons gevraagd een tandje bij te steken om de snelheid van de wedstrijd op te voeren. De Ladies Day van Anderlecht volgde onmiddellijk op deze van Dak-O-Toit.
Na de wedstrijd werd er nog een 19de hole afgewerkt met de vrienden van de flight, dan kwam de prijsuitreiking van Dak-O-Toit en dan gingen we ons omkleden.
Om 19:00 werden alle deelnemers verwacht op Steenpoel om enerzijds aan de prijsuitreiking en anderzijds aan de fondue deel te nemen.
Om te beginnen werden we ontvangen met een glas champagne. Voor Viviane en Frans is dat de gebruikelijke wijze om iedereen in de “mooth” te brengen. Viviane en Frans hadden opnieuw een prachtige prijzentafel voorzien met een trophy voor de eerste drie van de Challenge.
Na de gebruikelijke bedankingen aan het adres van de sponsor ging onze seniors captain Francis over tot het afroepen van de eindwinnaars van de challenge.
Eerste was Michel Clément met een mooie 145 Stblf over drie beste matchdagen plus de finale, gevolgd door Gaston met 131 Stblfd en als derde Denis. Proficiat aan alle drie.
Viviane en Frans wensten nog de deelnemers met minstens drie deelnames te bedanken zij werden beloond met een kleine herinnering in de vorm van een trophy (club met golfbal).
Tussen de gelukkigen vonden we Josée, Jean Van Tricht, Véronique Clément, Daniel Abraham, Jan De Bleecker en ten slotte Francis. Serge die ook aanwezig was werd aan de prijzentafel uitgenodigd en kreeg zoals alle deelnemers aan de fondue een handdoek cadeau.
De sponsors werden nog hartelijk bedankt en dan gingen we aan tafel.
De wijn werd aangeboden door onze seniors captain en Josée.
Hartelijk dank aan de sponsors en santé!