Kampioenen in wording

Junior Day

Steenpoel organiseert elke 4de vrijdag van de maand een Juniorswedstrijd uitsluitend voorbehouden aan de juniors van minder dan 18 jaar. De Junior Days worden door sponsors gefinancierd, inbegrepen onze twee Pro’s.

De Juniors die nog niet beschikken over het Golfvaardigheids-brevet moeten begeleid worden door ervaren Juniors zodat ze op geen enkel ogenblik het verloop van de wedstrijd storen.

Uit respect voor de medespelers en sponsors wordt verwacht dat alle spelers aanwezig zouden zijn op de prijsuitreiking met respect van de dresscode en etiquette.

De prijsuitreiking duurt  15 minuten en is de ideale gelegenheid om belangrijke informatie te vernemen in verband met de toekomstige wedstrijden en trainingen.

Stages

Onze Pro Giles Delhoux organiseert regelmatig stages voor Junioren. Het is voldoende bij hem inlichtingen te nemen of de affiches ad-valvas te raadplegen.

Voor niet-leden is het mogelijk deel te nemen mits een kleine financiële toelage die de verzekeringskosten moet dekken.

> Giles Delhoux

0476/32.50.57

gilesdelhoux@hotmail.com

Voordelen voor de Juniors

Bij deelname aan een wedstrijd, door Steenpoel georganiseerd, krijgt de junior een bon ter waarde van 5 practice jetons.
Tijdens de opwarming voor de Junior Days worden de practiceballen gratis ter beschikking gesteld. Hetzelfde wordt toegepast voor de trainingen met de Pro’s.