18/08/2022 Sponsor Nicolas Grignard Century 21 Azur

CENTURY 21 is het grootste makelaarsnetwerk ter wereld en in België. Met 25 jaar ervaring in België en meer dan 10.000 kantoren wereldwijd zijn zij de evidente keuze.

“NO CURE, NO PAY” is de leuze van Century 21:
Wij gaan uw eigendom binnen een bepaalde termijn verkopen.
Indien we niet in ons opzet slagen, betaalt u helemaal niets.

Vanaf 8:30 zijn de dappere senioren vertrokken voor een strijd zonder genaden tegen zichzelf. Zij waren niet met velen maar waren uiterst gemotiveerd.

Tegen 11:00 was het de beurt aan de volgenden, ditmaal waren ze met veel meer dan smorgens en ook nu ging het er even hard aan toe.

Bij de Ladies sprinte Nadine Mees en haalde de einstreep met 40 stblf ten opzichte van Martine Verheyden die met een mooie 37 stblf tweede werd.
Dan was het de Captain van de senioren Josée De Mol die het welletjes vond en zichzelf trakteerde op een heerlijke 36 stblf.

Josée, Joséke of Joske was uiterst tevreden zij werd ontvangen met een donderend applaus en een “standing ovation”. Na zoveel jaren was het eindelijk prijs, bravo Josée het is formidabel.

Wat hebben de mannen ervan te recht gebracht?

Wel, wel, wel, bijna altijd dezelfde winnaars.

Frank Jacobs heeft een schitterende 49 stblf neergepoot, hij werd gevolgd door onze gentlemen Jean-Pierre Reding met 44 stblf en door Antoine Surdiacourt meestal Tony genoemd met 42 Stblf. Antoine heeft nog als brandweerman onder het bevel van de Nicolas vader Michel Grignard gediend. Het was dan ook de perfecte gelegenheid een kort persoonlijk gesprek te voeren tijdens de ontvangst van de prijs.

Maar hoe kon het beter dan dat Joske een prijs kreeg van haar schoonzoon Koen Thyssen mede Senior Captain. Het was zeer lang geleden dat Joske nog eens een prijs heeft ontvangen en dat deedt iedereen plezier.

Proficiat aan alle winnaars, hartelijk dank aan de medespelers en ook en vooral een dikke merci aan de sponsor Nicolas Grignard van Century 21 Azur.