27/06/2021 Friends Prize

Zoals gebruikelijk hebben de Friends gezorgd voor een uitstekend onthaal. Al vroeg in de ochtend hadden André en zijn vrienden de greens geblazen en het veld geïnspecteerd, terwijl enkelen bezig waren de twee tafels en de balie op te zetten. André, had zoals alle jaren goed gekruide “caricoles” bereid, de plastic bekers konden nog juist standhouden tegen de pikante bereiding. Dankzij de goed gekoelde rosé en de beenham was het feest compleet. Toen we op de “turn” weer begonnen te golfen moesten we onze slagen aanpassen, maar ach, het was absoluut de moeite waard.
Ik zou het glasje rosé wel de schuld willen geven van het welzijn (een beetje plezant)op de turn, maar niet de schuld van een slechte score. Op de 15de hole speelde ik de verkeerde vlag en scoorde een beschamende 10! “Ik geef toe ik schaam me!” “
Wat betreft mijn afwezigheid bij de prijsuitreiking is er aanvaardbare uitleg, ik was op weg naar Steenpoel toen een automobilist me de weg afsneed en de rest is duidelijk: op de stoep met twee gescheurde banden, maar we zijn nog steeds in goede gezondheid.