11/06/2021 Sud-Est Cat 3

De ploeg werd opgericht in november 2020 en werd door de kapitein “The Dream Team” genoemd het team bestaat uit Nadine Capelle, Dirk Bruneel, Michel Clément, Antoine Surdiacourt, Etienne Briclet en Alain Psalti. Ambitieus trainden ze maandenlang onvermoeibaar, zelfs in de winter, op verschillende routes door het hele Koninkrijk.
Vrijdag 11 juni te La Bawette, D-Day, 1e wedstrijd en… 1e overwinning tegen LLN. Etienne & Michel aan de ene kant en Nadine & Dirk aan de andere kant vochten als gek.
Etienne die met al zijn kracht voor de “par 5” zorgt en Michel die voor de “par 3” zorgt, lieten hun tegenstanders geen enkele kans. 3Ups op de eerste 9 holes en 2Ups op de terugkeer.
In de andere ploeg speelde de Lady van LLN op een niveau ver boven haar hcp, ze maakte het ons team zeer moeilijk. Het maakt niet uit, Nadine & Dirk winnen de heenwedstrijd met 1Up, wat 2 Ups had moeten zijn, maar een slechte beslissing in de regels in matchplay kostte hen deze Up zonder gevolg voor het eindresultaat. De back 9 is verloren met 2 down.
Met 3 punten en 8 punten staan we op de 1e plaats.

Volgende week op Mont Garni zullen Dirk & Alain enerzijds en Michel & Antoine anderzijds de ploeg van Royal Anderlecht uitdagen.