01/04/2020 Dit is geen aprilgrap

Beste golfers,
Beste leden,
Beste vrienden,

De periode waarin we leven is ongekend, onvergelijkbaar, historisch.
Woorden schieten me tekort.

Ik hoop vooral dat jij en je dierbaren het goed stellen. Dat is het belangrijkste. Ik hoop ook dat deze lockdown niet te zwaar doorweegt, ondanks de lente die jullie golfclubs zal kietelen met haar eerste echte zonnestralen.

Zoals alle golfbanen is onze club gesloten voor het publiek. De laatste cijfers van de epidemie tonen aan dat de toegepaste strategie de juiste is. Het is duidelijk dat we, voor de komende dagen en weken, ons strikt zullen houden aan de opgelegde regels.

Gedurende die tijd wordt de golfbaan extra verwend en noodzakelijkerwijze beschermd. Tot daar het goede nieuws. Het hardnekkig werk van deze winter werpt zijn vruchten af en de mooie dagen die komen zullen dit bevestigen. De natuur blijft de natuur, maar we hopen echt je te kunnen verwennen zodra de afzondering eindigt.
Op de site vindt je enkele foto’s om van te watertanden!

Eindelijk nieuws van de Federatie, en het is geen aprilgrap. De uitgebreide tekst werd gepubliceerd op de site van de Federatie.

De federale regering heeft op vrijdag 27 maart beslist om de lockdown te verlengen tot en met 19 april, met mogelijk nog een bijkomende verlenging van twee weken. Een maatregel die ons nogmaals verplicht de sportkalender aan te passen.

Na een diepgaande analyse van de situatie door het sportcomité, moeten we helaas de Interclubs Men & Ladies 2020 annuleren, die van 25 april tot 3 mei 2020 waren gepland. Het is spijtig genoeg niet mogelijk het evenement uit te stellen of te verplaatsen.
Deze beslissing werd voor het welzijn van iedereen met tegenzin genomen. De 2021 Heren & Dames Interclubs worden er alleen maar intenser door!

De overmacht blijft toenemen. Die waar ik het over gehad heb, zijn slechts bijkomstig in vergelijking met de vele andere. Leven en gezond zijn is het belangrijkst. Ik reken er op dat je het niet vergeet.

Zorg vooral voor jezelf!

Tot binnenkort,

Michel Goor
Voorzitter