05/10/2019 Ladies Cross

Stipt om 10.30 uur werd de top van de start van de laatste Ladies Day van het seizoen 2019 gegeven. De traditionele Cross Country gespeeld over 6 holes is een voorproefje van de shoot-out, wat de mogelijkheid biedt een beetje kennis te maken met de wisselende configuratie van de baan, eigenaardigheden die er meer dan één heeft gestoord! Iedereen waardeert de baan, zelfs op een drassige grond naar aanleiding van het regenachtige weer van deze week.

De competitie wordt gesponsord door de Ladies Captain, het is de jonge Pauline die de 1e prijs won met 43 Stb en de prijs wegkaapte bestaande uit een dienblad met seizoensfruit, champagne en snoep.
Zij werd gevolgd door Nadine Mees 41 Stb – die een prachtig seizoen had – haar prijs was een gezellige plaid voor de winteravonden, Dominique Vanhecke met 39 Stb werd de gelukkige winnares van een doos met 2 flessen wijn.
Het dichtst bij de Pin werd gespeeld op de green van hole 4 en het was Minke die op 1,76 m van de vlag lag. Goed gedaan ! Ze ontving een niet-gepubliceerde poster van kapitein Haddock die de geneugten van golf aanleert.
De resterende huidverzorgingsproducten van de Widmer Trophy werden door loting toegekend aan Nadine Capelle, Chris, Sabrina en Josée. Monique onze gast scoorde vandaag niet, maar ze ontving de troostprijs met haar verzorgingsproducten.
Krista is ook niet vergeten. Voor haar vriendelijkheid en de zorg die ze geeft aan alle gerechten die ze voor ons bereidt, heeft Jeanine haar een mooie warme sjaal gegeven voor haar kleine sigarettenpauzes op het terras in de winter.

Een heerlijke paella werd ons geserveerd om dit succesvolle seizoen af te sluiten.

Uw kapitein, Jeanine