15/09/2019 Wine in the City prize

De Munster familie van het sterrenrestaurant “Wine in the City”

De chef-kok EDDY MÜNSTER staat al dertig jaar in de keuken en is de winnaar van de titels “JEUNE ESPOIR” en “2000 DELTA BRONZE”. Zijn keuken is een verfijnde assemblage van AARDE EN ZEE dat leidde tot een welverdiende ster in de Michelingids.
Vandaag werd het een harde golfpartij. De rough was hoog, het gras was nat, de greens waren geprikt en twee holes waren gesloten en vervangen door voorlopige holes.

De eerste flight bestond uit Olivier Lalmand, Frédéric Van Poel, Michel Van De Voorde en Denis. Van in het begin ging Fred als een kampioen van start! Op hole 1 een bogey, op hole 2 een birdie doch op hole 3 sloeg hij een bal buiten en eindigde met een 6. De opbrengst was mager maar toch kreeg hij één punt. Met 23 strokes mag men al eens misslagen. Zijn uiteindelijke score kwam op 42 Stblf wat een uitstekende uitslag is.
Olivier bleef niet achter en scoorde zo maar even 40 Stblf.
Michel, ondanks prachtige shots, moest beide vrienden tot zijn meerderen herkennen. Michel was vroeger rugby speler en zou daar op dat gebied zeker geen kadootjes hebben gegeven.
Denis bleef op meerdere holes hangen en eindigde ten slotte op 64 brut zijnde 60 net. De eerste flight was al vroeg op de 19de hole en dankzij de uitstekende temperatuur was het genieten op het terras.
Andreas Vercamert speelde een uitstekende wedstrijd, hij slaagde erin een score neer te zetten van 42 Stblf. Moest hij in categorie Men I starten dan zou hij plus 12 (70 slagen!) hebben gespeeld.
Andreas heeft op 07/09/2019 zijn hcp 36 behaald op Kampenhout (37) en op Steenpoel speelt hij voortaan op een hcp van 18. Andreas maakt nu deel uit van de “gallery of fame” ten huize van de familie Vercamert!
Uitslagen van de wedstrijd “Wine in the City”
Ladies I
• 1ste brut was Anne Massaux met 32 tegen de Par en 37 Stblf. net.
• 1ste net Véronique Clément met 38 Stblf.
• 2de net Sabrina met 32 Stblf.
Men I
• Het bleef in de familie want Alain De Visscher speelde 56 brut en 54 net.
• 1ste net was Pascal Knaepen met 55, gevolgd door Sam Verstuyf met 55 net en Leo Pluvinage met 57 net.
Ladies II
• Martine Verheyden eindigde eerste met 38 Stblf.
• De 2de was een beginnelinge; Pauline Puissant-Baeyens met 37 Stblf.
Men II
• Spijtig voor Eddy Münster maar hij speelde een mooie 43 Stblf. op zijn eigen sponsoring. Hij liet de prijs aan de volgende speler.
• Het was Andreas Vercamert die onder daverend applaus de eerste prijs in ontvangst mocht nemen met 42 Stblf.
• De tweede was Vincent Miclotte met 42 Stblf.
• Derde werd Bart Van De Walle met 41 Stblf.

Vandaag was het een hoogdag of moet ik op het gebied van hoge scores een sterrendag noemen?

Beste leden doe zo verder en speel nog veel hoge scores.