04/06/2019 International Women’s Day

26 Ladies hebben deelgenomen aan de eerste editie van de “International Ladies Day”, event dat ruim door de Directie en het Sport Comité werd ondersteund.
15u30: Welkom met versnaperingen
16u00 tot 17u00: coaching door Andrew, hij gaf enkele aanbevelingen over de looplijnen bij het putten, ook over de approaches en de bunkerslagen… zeer eenvoudig.
17u00-17u30: Warm-Up met Giles op de practice en de putting green, goede voorbereiding alvorens te starten.
Hartelijk dank aan beiden voor hun sympathieke bijdrage.
Onze toegewijde Seniors Captain Daniel heeft onmiddellijk voorgesteld al mijn administratieve taken over te nemen. Ik werd gevrijwaard van de rompslomp flights op te stellen, scorekaarten te drukken, de green fee te ontvangen, de scores in te brengen en tenslotte de uitslagen af te drukken. Ik heb dan ook helemaal van de Ladies dag kunnen genieten.
Alle Ladies, degelijk voorbereid, konden de scramble met twee aanvangen, spijtig genoeg moest deze na 15 holes onderbroken worden ten gevolge van een onweer. Maar niet getreurd, er wachtte ons een prachtige prijzentafel aangeboden door Eric, Serge, Wilfried, Denis, Daniel en Stéphane. De Ladies werden echt verwend.
Hartelijk dank aan al wie heeft bijgedragen tot het welslagen van de “International Ladies Day” deze pept de golf spelende Ladies op en zet ze in de kijker met deze gelegenheid.
De teams Pauline/Jeanine en Sabrina/Ann Draps waren eersten daar zij gelijk speelden met 34 punten Stb, zij werden gevolgd door het team Carole/Catherine met 30 punten Stb.
Het bar- en keukenteam – zeer geduldig wachtend – hebben ons lekkere gerechten opgediend.
Een aangename sfeer waarborgde het vriendelijk gebeuren doorheen de avond, beste Ladies afspraak volgend jaar voor een nieuwe editie.
Jeanine.