19/5/2019 JetExpress – Club Med Prize

JetExpress is “Kijken, Ontdekken, Leven en Beleven”, niets is minder waar daar zij alle landen en culturen over de ganse wereld aanbieden. Een exotische reis naar Myanmar of de mooie stad St Peterburg geeft aan alle diverse liefhebbers een waaier aan bestemmingen. Wie een zeemansziel heeft en er graag op uit trekt naar verre horizons komt eveneens aan zijn trekken dankzij droomcruises op de grootste en mooiste schepen.
Club Med, moet deze sponsor nog worden voorgesteld? Club Med is vooral gekend voor zijn exclusieve vakantiedorpen rondom de wereld. Club Med is een belevenis waarvan men zeker eenmaal moet hebben genoten en dan opgepast! Het is een virus, je bent er binnen de kortste keren aan verslaafd. Er is geen antibiotica tegen opgewassen, je draagt het je ganse leven mee .
De JetExpress en Club Med Prize kent altijd een groot succes bij de Steenpoelspelers. De sfeer en de mooie te verdienen prijzen motiveren onze kampioenen.
Het beste bewijs zijn de uitstekende uitslagen binnen alle categorieën.
Men I
Guillaume 58 brut, Frank 56 net, Karel 58 net, Rudy 60 net
Ladies I
Sabrina 47 Stblf, Sonia 44 Stblf, Liliane 38 Stblf
Ladies II
Ann Marie Austraete 36 Stblf, Martine Verheyden 35 Stblf en Nadia Depril 33 Stblf
Men II
Ben Fredj Farid 46 Stblf, Frédéric Peire 41 Stblf, Bart Van De Walle 39 Stblf
Na de prijsuitreiking werd het glas van de vriendschap aangeboden.
Het was met uitgelaten stemming dat alle gemiste slagen nog eens werden bovengehaald met de uitleg hoe men beter had kunnen spelen! Die golfers toch!
Hartelijk dank aan de sponsors en SANTEEEEEE!