12/05/2019 Rosée Girls

De Rosée Girls zijn niet aan hun proefstuk, het is de 11de editie dat deze bevallige dames een wedstrijd organiseren.
Zoals verleden jaar en al enkele jaren daarvoor blijft de formule boeiend. Men speelt met een team van vier waarvan er drie scramble spelen met een witte bal en één speelt met een roze bal. Beide ballen moeten tot in de hole worden gespeeld wat ook de uitslag moge wezen. Op hole 1 wordt de roze bal aan de laagste hcp gegeven en gaat op de volgende hole naar de volgende speler.
Het is vooral de speler met de roze bal die de meeste stress ondervindt. Hij kan de score doen kantelen en dat wil niemand op zich nemen.
Opnieuw was het Nelly die de berekeningen van het aantal slagen op papier zette, daarna werden de uitslagen doorgegeven aan Hilde die met een expertensnelheid de verschillende uitslagen van de witte en de roze ballen op deskundige wijze beoordeelde en klasseerde.
De sponsors hadden opnieuw hun best gedaan. Onze Rosée Girls mochten rekenen op een reeks mooie prijzen van hun trouwe sponsors:
Het Wijn atelier, Eric & Krista, La Brasserie de la Gare, Les Uns avec les Hôtes, Appel Thaï, In Den Appelboom, Skievelat, Golf Hotel de Falnuée, POP up Sablon, Exotic Sun en Fur-Ore-Lingerie.
Tijdens de zeer gesmaakte speech van onze voorzitter Michel werd iedereen op het verkeerde been gezet. Bij de beschrijving van de Rosée Girls gaf hij een hint met de letter ‘S’. Iedereen dacht aan ‘S’exy! Maar neeeeeen… SANTÉÉÉÉÉ! Was het juiste antwoord.
Op jullie gezondheid beste Ladies en tot volgend jaar.
De uitslagen worden niet via i-Golf meegedeeld, vandaar deze opsomming (geen cumul). Er werd een prijs gegeven voor de uitslag “scramble en roze bal” alsook een prijs voor de roze bal afzonderlijk:
1e Scramble + pink ball: Guy Ferrari, Minke Peeters, Carole T’Joen, Serge Groulus
1e Pink Ball: Jean Lou Genot, André Berghmans, Stéphane Boillat, Claude De Mol
2e Scramble + pink ball: Philippe Breuls, Etienne Bosmans, Lucky De Vleeschouwer, Murielle De Beaumarché
2e Pink Ball: Denis De Dycker, Lucien De Taeye, José Iglesias, Nadine Capelle
3e Scramble + pink ball: Léo Pluvinage, Nadine Mees, Gregory Pluvinage, Sabrina Pluvinage
3e Pink Ball: Michel Grignard, Nicolas Grignard, Marie-France Noulette, Michel Goor
Aanmoedigingsprijs Scramble + Pink ball: Ingrid Vander Stichele, Marie-Els Draps, Cécile Dethier, Marc L’Hermite
Aanmoedigingsprijs pink Ball: Alain Stubbe, Liliane Craessaerts, Patrick Huget, Valérie Herve
Als laatste prijs werd de hole in one van Margaretha Van Saagsvelt met een fles Cava beloond.
Het was nog niet alles!
De peter van de Rosée Girls onze beste Louitje Denidder kreeg een schilderij ten voordele van kankerbestrijding aangeboden door Maurits. Nelly kreeg een poster met hetzelfde thema aangeboden.
Louitje had eveneens aan de Ladies gedacht en was komen opdagen met zoals hij aankondigde: “een anoniem geschenk” (en hij hield voet bij stuk want de naam van de schenker kwam niet over zijn lippen)
En wat mocht er vooral niet ontbreken bij de Rosée Girls? HET GLAS VAN DE VRIENDSCHAP EEN GLAS ROSÉ!
Cheers beste Ladies, en laat het jullie smaken.