19/08/2018 Copytec Prize

François Deroubaix, onze Men’s Captain, is de sponsor van de wedstrijd en behalve het beheer van zijn bedrijf heeft hij ook nog enkele passies. Hij houdt van de golf, van reizen, van lekker eten, ….. en alle anderen passies moeten jullie maar zelf ontdekken. François is een grote vriend van Andrew, onze secretaris en Sport Directeur. François sponsort reeds sinds het ontstaan Better Golf en de Couples Trophy.
Vandaag deden we bijna een “full house” met de inschrijvingen, nl 97 deelnemers tijdens de vakantieperiode is een niet te versmaden aantal.
De wedstrijd begon rustig en niet al te warm, van tijd tot tijd moest men de pull uittrekken of aantrekken. De ballen waren minder onvoorspelbaar, ze kickten niet altijd in de goede richting maar bleven wel beter liggen op de greens.
De wedstrijd verliep gemoedelijk en snel. Patrice onze vrijwillige fotograaf, pas terug van de zee, maakte leuke foto’s.
Ladies I
Carole nam de bruto prijs tegen de par (29 Sbl brut en 38 Sbl net) juist vóór Anne Massaux, gevolgd door Nadine Mees met 38 Stb en Patricia Donnat (Guest) met 36 Stb.
Men I
In deze reeks kreeg Alain De Visscher (Stb 38, 56 net) de bruto prijs dankzij 58 slagen of scratch. Daarna was het Michel Clément (Stb 38, 56 net), Christian Van Der Gracht (Stb 38, 56 net) en Daan met 57 net.
Ladies II
Leen Willems heeft heel goed gespeeld en behaalde 39 Stb. Zij werd gevolgd door Victoria Valckeniers met 37 Stb.
Men II
Koen Ginis heeft ook een heel mooie score van 46 Stb. behaald, zijn hcp zakt van 24 naar 20. François Van Der Stappen speelde eveneens 46 Stb. en komt in Men I terecht. Wees welkom mijn beste, nu zal het knokken worden! Als derde hadden we een “habitué” in de persoon van Brent met 41 Stb. maar hij zakt nog niet in categorie Men I.
Om de prijsuitreiking te beëindigen werd door François nog een petje van Copytec en balletjes verloot. De gelukkige winnares was Béa.
François heeft dan nog het glas van de vriendschap aangeboden. Op je gezondheid François, en bedankt voor alles.
Cheers!