03/08/2018 Men’s Day Serge Sironval

De wedstrijd was bijna helemaal volzet, 31 ingeschreven op 36 beschikbare plaatsen.
MAAR het terras was wel overvol. Serge Sironval (zijn bedrijf BDTS houdt zich bezig met verzekeringen en leningen) had al zijn vrienden laten weten dat hij sponsorde op de Men’s Day. De flessen en glazen gingen een goede gang, en hoe kon het anders: overal werd gelachen.
Het was Guy Ferrari die een geweldige score tekende. Hij speelde zo maar eventjes zes BIRDIES en één EAGLE (ik zet de vogeltjes in hoofdletters omdat het zo uitzonderlijk is). Het spreekt vanzelf dat Guy de eerste bruto prijs won.
Daarna kwam François Van Der Stappen met een heel mooie score van 45 Stb.
William Watson maakte papa Watson fier, hij speelde 43 Stb., en Philippe Segers vervoegde de eerste drie met een score van 36 Stb.
Het was nog niet gedaan, Serge had nog een lottrekking in petto. Het was Frank Van Lint die voor het eerst in zijn leven (naar eigen zeggen) een prijs won. De tweede die in aanmerking kwam is Fabrice een zeer goede vriend van Serge.
Na de prijsuitreiking nodigde Serge iedereen uit een glas rosé te komen drinken. Hiervoor had hij een speciaal toestel waarin een cubitainer werd geplaatst om de wijn koel te houden. In de huidige omstandigheden was dat meer dan welkom.
Dank U Serge voor deze aangename avond en smakelijk aan al diegenen die blijven eten
PS: Serge was tweede in net met 38 Stb en als sponsor nam hij zijn prijs niet in ontvangst.