05/07/2018 Ladies Day Patrick Hannecart Sogetoit


Tijdens een zonovergoten namiddag hebben de Ladies de 18 holes van Steenpoel gespeeld met de gebruikelijke gezelligheid.
Dit zomerweer gaf een vakantiekleurtje aan de baan en de blije gezichten lieten het genoegen blijken het kleine balletje te slaan.
Onze trouwe sponsor Patrick van Sogetoit die ons geduldig opwachtte in het clubhuis heeft ons alweer verwend en het is met heel veel genoegen dat hij zich bij ons voegt om mee van de “na de wedstrijd» sfeer te genieten.
Alvorens de wedstrijd aan te vangen had hij al aan alle Ladies een klein presentje met een aantal tees, ballen en een zeer mooie pitchfork gegeven en voor de prijsuitreiking heeft hij nog het aperitief aangeboden. Na de traditionele Contact/Moteur/Santé in het gezelschap van Amélia, werden de uitslagen medegedeeld.
De eerste prijs ging naar de jongste deelneemster: Pauline met 44 Stb! Supertevreden, zij kreeg van Patrick een exemplaar van alle aangeboden cadeaus nl. 2 volle dozen Titleist, een pet van Callaway, een regenscherm en een T-shirt.
De 2de, 3de, 4de, 5de en 6de werden gewonnen door Nadine Mees (38 Stb), Martine Verheyden, Monique V.D.Broeck (34 Stb), Claudine en Amélia (33 Stb).
Liliane won de nearest to the pin met 2m07 en Laurence kreeg een welkomstgeschenk voor haar eerste deelname aan de Ladies Day
Patrick had voor de andere deelneemsters ook een cadeau in petto want de gulle sponsor had voor iedereen een presentje voorzien!!
Nog een zeer hartelijke dank beste Patrick, enerzijds voor je aanwezigheid en anderzijds voor je vrijgevigheid en tot volgend jaar!
Jeanine