15/04/2018 Captain’s Prize

Met 98 deelnemers was de Captain’s Prize een succes. Het weer viel best mee en het was dan ook terrasjestijd na het einde van de wedstrijd.
“Interclubs oblige” waardoor een deel van de Ladies categorie I en hun caddies op verkenning waren. Het is ongewoon dat de uitslag van de eerste twee wedstrijden van de Interclubs al gekend zijn, maar u begrijpt dat “dankzij de vertraging” van het artikel ik nu al kan zeggen dat ze het SCHITTEREND hebben gedaan en op het puntje staan ook dit jaar kampioen te spelen! Geweldig dames, geweldig, wat een mooi team!
Terug op Steenpoel. Na de gebruikelijk zeer te genieten en vooral subliminale toespraak van Michel onze voorzitter werd overgegaan tot de prijsuitreiking.
In de eerste reeks Ladies kwam Sabine als eerste brut uit de bus en Bea werd de eerste netto. Beide speelsters kregen een mooie polo met Steenpoellogo. Daarna was het de beurt aan Sabrina met als prijs een doos golfballen.
Bij heren I werd de bruto prijs toegekend aan Guy Ferrari (Guytje, uw hcp gaan naar 1,6 proficiat). Hij speelde twee onder de par van de baan. Daarna was het Léo die met 58 de eerste prijs netto kreeg. Met drie birdies (mijn corrector zegt ‘biertjes’) werd Koen Verstuyf tweede en Alain De Visscher met twee birdies derde netto.
Bij Ladies II werd Martine Verheyden eerste en met haar gewonnen polo zal ze zeker opvallen op de golfbaan. Tweede werd Natche en zij zal voortaan kunnen pronken met de Interclubkleuren van Steenpoel.
Bij Men II won Marc De Baets die nog niet lang speelt maar wel al meerdere keren aan de prijzentafel stond. Met een score van 43 Stbl wordt zijn hcp nu 24. Brent Bosmans, een vaste waarde op Steenpoel en junior van status, kreeg de tweede prijs (hij speelde 41 Stbl. en komt op 16 hcp). De volgende succesrijke men was Christian Urban met 40 Stbl. Proficiat mannen, jullie zullen snel bij categorie I horen.
Nu nog enkele dames eren.
Nadine, mijn echtgenote, kreeg natuurlijk een bloemetje. Nelly heeft zoals altijd de prijs van de belangloze deelneemster ontvangen en dan was er nog een kleine attentie voor Krista die met haar team de keuken beheert.
Na al deze activiteiten werd er nog het glas van de vriendschap gedronken en kon men het einde van de dag vieren tussen vrienden.
De jongens van de bar: Patche, Robin en Guru een dikke merci voor al wat jullie doen om de service rimpelloos te laten verlopen! Chapeau!