30/07/2017 Testo Prize


Testo, één van onze trouwste sponsors, heeft opnieuw een heel mooie prijzentafel aangeboden.
Jean-Pierre, CEO van Testo Belgium, speelde mee in de eerste flight van de dag. Ondanks het weinig spelen zoals hij zelf zegt (5 maal per jaar), heeft hij heel goed gespeeld. Met 34 Stblf klopte hij menig ervaren speler van Steenpoel. Jean-Pierre is komen oefenen de week voor de wedstrijd vanaf 7u00. Weinige sponsors zouden zoiets doen.
Deze lieve man had nog enkele vrienden uitgenodigd, onder andere Eddy Schoukens en zijn echtgenote Bea. Eddy heeft de uitnodiging met glans aanvaard want hij speelde zo maar 42 Stblf, een prachtig resultaat voor Men II
Bij de prijsuitreiking van Men I was het, zoals reeds vele malen, Alain De Visscher die zowel in brut als in net de eerste prijs wegkaapte. Daarop volgde Michel Clément met 55 net.
Bij de Ladies I was het Anne Massaux (het blijft in de familie De Visscher) die de eerste prijs wegkaapte en zij werd gevolgd door Caroline T’Joen en Amélia
Bij Ladies II was het Birgit Knuts die de eerste prijs met 41 Stblf kreeg. Zij werd gevolgd door Ann Marie Austraete en Carine Van Dael.
Birgit twijfelde nog ‘s morgens dat ze ooit nog aan de prijzentafel zou staan, wel ja! Birgit. De wonderen zijn de wereld niet uit.
Het zou Jean-Pierre niet zijn, moest hij ook nog niet het glas van de vriendschap aanbieden.
Hartelijk dank jean-Pierre voor je vriendelijkheid en het warm hart dat je draagt voor Steenpoel.
Tchin everybody.