02/7/2017 Greenkeepers Prize


Greenkeeper, een bijzonder belangrijke job voor een golfbaan.
Sinds Arnaud greenkeeper werd op Steenpoel is het verschil merkwaardig, niet alleen is het een golfbaan vergelijkbaar met een mooi park maar zijn werk heeft het niveau van Engelse tuinen bereikt. De perfecte greens laten de balletjes feilloos rollen naar waar de golfer heeft geput. Het is dankzij zijn toewijding en goede arbeid dat de Steenpoelgolfbaan dergelijk hoge kwaliteit heeft bereikt. Zijn nooit aflatende honger naar kennis zetten aan tot contact met collega’s en sommiteiten in het onderhoud van golfbanen. Hij doet het niet alleen voor zichzelf maar voor alle leden!
Dank u Arnaud, dank voor je inzet en je hardnekkige werk, niets is teveel en te moeilijk om tot je “target” te komen!
« Nous t’apprécions toi et ton travail bien fait. »
Golfers, laten we zijn werk respecteren en hem steunen waar nodig maar vooral door de baan te verzorgen.
Bravo Arnaud, doe zo verder je bent de beste!
Om hem hun waardering te tonen, biedt de Directie het glas van de vriendschap aan.
Alvorens over te gaan tot de prijsuitreiking een opmerking in verband met opgaven.
Regen of slecht spelen is geen reden tot opgeven. Niet alleen wordt de gang van het spel en van de deelnemers gestoord maar het is niet sportief en het wordt ook niet toegelaten door de regels.
Een opgave kan alleen voor medische, ernstige reden of onweer.
Nu de prijsuitreiking.
Anne Massaux is een trouwe genodigde aan de prijzentafel en speelde de beste brut. Amélia is zoals Poulidor tweede maar zeer tevreden met haar netto score. Dan krijgen we Nadine Mees die deze morgen uit de lift werd bevrijd door niet minder dan vijf brandweermannen. Ze heeft er geen trauma aan over gehouden en misschien is het wel voor herhaling vatbaar? Bij Ladies II was het Hilde die de eerste prijs in ontvangst nam en zij werd gevolgd door Nadia Depril.
Guillaume werd gelauwerd met de brutoprijs bij Men I. Dan kregen we André Berghmans met 54 netto, Lucien De Taeye met 56 en Freddy Iemants eveneens met 56.
Het was onze beste vriend Jean Van Tricht die ditmaal de eerste prijs wegkaapte met 38 Stbl bij Men II. Hij werd door Brent Bosmans gevolgd met dezelfde score maar een minder goede retour. Als derde werd Daniel Jadot aan de prijzentafel uitgenodigd.
Een prijsuitreiking zonder Nelly is onmogelijk, ditmaal kreeg zij een fles “bubbles” voor haar inzet.
Cheers beste vrienden.