27/04/2017 Seniors Day sponsors Krista & Eric, nearest Century 21 Azur Koekelberg

Een dag voorzien voor veel regen, een grauwe bewolkte lucht, vrij koud, deprimerend.
Maar de weergoden hebben ons gespaard, koud en bewolkt is het gebleven, maar GEEN regen.
Om 10u30 werden de 9 holes op Steenpoel bezet voor een shotgun.
Zoals steeds bij de seniors bleef het partijtje golf zonder incidenten en werden de 18 holes in een vrij snel tempo afgewerkt.
Eric en Krista waren de sponsors en bedachten ons met 6 schitterende prijzen.
Voor het ogenblik hebben de mannen de bovenhand, enkele sterke jongelingen nemen de macht over van de vroeger onoverwinnelijke ladies. Maar ditmaal geen probleem wij konden 3 Men en 3 Ladies tevreden stellen.
Als overwinnaar beet Gaston Dakulovic de spits af met 39, gevolgd door Stéphane Javaux met 37 en onze nimmer aflatende Lucien Detaeye speelde de 3de beste stableford met 36 punten.
Bij de ladies nam Emma Vrolix het voortouw 34, en onze ouderdomsdeken Bea Grupping ging met de 2de prijs lopen eveneens met 34 maar een mindere retour als Emma, terwijl Margaretha Van Saagsvelt als 3de over de meet kwam met 32.
Century 21, vertegenwoordigd door de zoon van Marie-France voorzag ons van een nearest to the pin Men, en eentje Ladies. Het correct afslaan zit er blijkbaar dit jaar nog niet in want Jan De Bleecker won deze nearest met meer dan 4 meter, terwijl, grote consternatie, bij de ladies niemand de green van hole 18 haalde.
Er werd dan maar een trekking gehouden om de nearest ook aan een lady toe te kennen en hier was Nadine Mees de gelukkige.
Na de lunch en nog wat napraten ledigde het clubhuis zich stilletjes.