16/04/2017 Easter Godiva Prize

Belgische chocolade, wat een goed idee!
De afslag van de eerste flight wordt rond 9u20 gegeven. Met drie gaat het snel, zelfs zo snel dat ondanks onze pogingen de ballen in de rough te spelen en paaseieren te zoeken, we toch achter de laatste flight van de morgen moeten wachten. Uitzonderlijke flight mates, ik zeg zo maar wat! Walter Hendriks maakt eagle op hole 6, Philippe Breuls maakt eagle op dezelfde hole 6, ik vrees dat niemand ons zal geloven !
Het vervolg is minder schitterend, zowel voor hen als voor mij, samen hebben we een tiental birdies gemist en dat zonder één vogeltje te liegen! Maar geen nood, ik beschik nu over meer “virgules” dan ik er kan gebruiken in mijn tekst.
Eens te meer hebben we zonder de minste regen gespeeld en vanaf hole 3 hebben we de vesten uitgespeeld. Te warm? Andropauze? Dat blijft in het midden want met vijftigjarigen weet je nooit. Beide rondes worden snel afgewerkt en in minder tijd dan nodig voor dit woordje te schrijven zitten we in de bar te genieten van een drankje.
Laat ons met het vervolg van de dag beginnen.
De prijsuitreiking:
Bij de Ladies I zijn de scores een beetje hoger dan normaal, waarom? Zouden de pralines er voor iets tussen zitten? Liliane Crassaerts met 38 Stblf, Véronique Lechien en Nadine Mees zullen smullen.
De Ladies II net zoals de collega’s blijven niet achter. Martine Verheyden en Jeanine Garin staan beiden op het podium met een grote zak pralines.
Bij de Men I is het Martin Verhesschen die met één boven de par de eerste bruto prijs behaalt. Bravo een zeer mooie prestatie! Daarna is het de beurt aan Denis De Dycker en Gurudeo Gonce om aan de prijzentafel te komen.
De lokroep van de pralines heeft eveneens toegeslagen bij de reeks Men II. Wim Claesen is eerste met 42 Stblf (Birgit zal smullen… hij ook!). Daarna komen Robert Herzeele en François Van Der Stappen, zij spelen respectievelijk 35 en 34 Stblf.
Robert opgepast, samen met Martine hebben jullie een grote kans om van een overdosis pralines te “genieten”. Hulp nodig? Geef ons een seintje, we zijn altijd bereid iedereen te helpen.
Nelly de Prinses van Steenpoel kon niet ontbreken op het Paasfeest en wordt eveneens bij de prijzen gerekend. Voor haar hoeven we niets te vrezen, de familie komt deze week op bezoek!
Ziezo het is over! Paaszondag is al voorbij.
Hartelijk dank aan de vrijgevige sponsor voor de mooie prijzen en tot volgend jaar op Paasmaandag.