09/04/2017 Dak-O-Toit Prize at Steenpoel & at Kampenhout

09/04/2017 zondag Dak-O-Toit Prize at Steenpoel
Na een korte nacht kwamen de feestvierders van de Dak-O-Toit-evening met kleine oogjes en een hangend hoofd op Steenpoel aan.
Het is niet verbazingwekkend dat de nachtuilen nog tot een stuk in de nacht hebben gefuifd.
0De vlaggen waren zondag zeer moeilijk opgesteld, doch bij navraag bevestigde Alain Draps ons, met het hand op het hart, dat hij niet aan de basis lag. Niet alleen was het moeilijk te putten maar op de koop toe had de greenkeeper de greens nog eens extra geschoren en daarom kon men ze alleen maar vergelijken met een biljarttafel of zelfs een Augusta green!
Mireille en Alain hadden heel wat vrienden opgetrommeld. Daarom was een belangrijke delegatie van de Golfclub Anderlecht aanwezig die ondertussen goede en plezante vrienden geworden zijn sinds we zelfs samen op golfverlof naar Sicilië zijn geweest.
Ongeveer 88 deelnemers waren aanwezig om de wedstrijd te spelen. Zoals te verwachten met de moeilijke vlaggen waren er niet te veel goede scores
De prijsuitreiking kon pas doorgaan na 19u00 want meerdere moeilijkheden lieten niet toe eerder te beginnen. De ganse familie Draps was op de feest, de dochter een beetje groter dan mama en kleiner dan de papa, en de zoon een beetje groter dan papa. De normen werden gerespecteerd! Nog eerst de prijzentafel schikken, dan op een rijtje luisteren naar de steeds leuke boodschap van de Voorzitter.
09/04/2017 Zondag Dak-O-Toit Prize te Steenpoel
Nelly kwam als eerste aan de beurt en kreeg een mooie witte azalea als geschenk
Bij de dames categorie 1 kreeg Nadine Mees de bruto prijs en daarna was het de beurt aan Mireille Draps die haar prijs aan de volgende liet. Dus eerste net was Noulette Marie-France gevolgd door Carine Van Dael.
Bij dames categorie 2 kregen we de glimlachende Monique Meyers als eerste aan de prijzentafel. Zij werd gevolgd door haar vriendin Leen Willems.
Bij heren categorie 1 werd Koen Verstuyf eerste brut en werd Martin Verhesschen de eerste net. Ook Etienne Bosmans en Laurent Cauvin kwamen nog aan de prijzentafel.
Bij de heren categorie 2 kwam een genodigde André Philippe als eerste aan de prijzentafel en Benjamin Roelandt werd 2e.
De feest was verre van gedaan!
08/04/2017 Zaterdag was er de Dak-O-Toit wedstrijd op Kampenhout

De prijzen worden op zondag uitgereikt.
Het was opnieuw Carine Van Dael die als eerste was gerangschikt bij de dames en ze werd beloond met een sand wedge.
Het was Tanguy (who else?) die bij de heren 1e categorie met de eerste prijs, een sand wedge, werd beloond. Daarop volgde papa Guy als tweede.
Voor de categorie 2 bij de heren was het een rookie Sironval Serge die de eerste prijs wegkaapte en daarna was het de beurt aan Etienne Bosmans een reistas te krijgen.
Wie dacht dat het gedaan was, was verkeerd want er volgde nog wat.
Eerst kwam Denis aan de beurt met een zeer geapprecieerd speciaal cadeau en dan volgen nog Andrew, Michel en Serge.
Daarna was er nog tijd voor een lottrekking van mooie Steenpoel regenschermen (zonneschermen) en Steenpoel polo’s. Zij gingen naar:
• Patricia Bomal
• Rudy Logist
• Guillaume Cauvin
• Jesica Germijns

En als laatste van dit uitzonderlijke feest werd nog het glas van de vriendschap aangeboden.
Een zeer hartelijke dank aan Mireille, Alain, Estelle en Jonathan, op jullie gezondheid!
Ps: Dank aan Jonathan voor het regelen van de geluidsinstallatie.