02/04/2017 Sport Committee Prize

Een prachtige dag, zonder twijfel één van de beste dagen van het prille seizoen.
Met het begin van de Paas vakantie in zicht waren er niet al teveel kandidaat spelers te bespeuren. Het mooie weer had er vast voor gezorgd dat velen van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt een strand of Ardennen uitstapje te organiseren.
Nelly was zoals verwacht aanwezig en had postgevat op haar troon om de spelers te verwelkomen en de scorekaarten uit te delen.
Starten om 9u00 is een luxe, meestal blijft er maar weinig tijd tussen het ontbijt en de eerste golfslag. De wedstrijd verliep zeer vlot, ‘s morgens stellen we meestal geen al te veel opstoppingen vast.
De namiddag is traditioneel minder vlot maar ditmaal werd nergens oponthoud gemeld.
Alles verliep vlot, zelfs het inbrengen van de scores in het nieuw systeem gaf geen moeilijkheden.
De prijsuitreiking werd stipt op het gemelde uur gehouden. De Voorzitter gaf zoals altijd een merkwaardige speech en bedankte de talrijk aanwezige Sport Comité leden voor hun inzet. Zonder hen zou Steenpoel Golf Club en School niet bestaan!
Dan komen we aan de uitslagen van de wedstrijd en de prijsuitreiking van het Sport Comité met de traditionele Steenpoel golfballen.
Reeks 1 Dames
De eerste bruto prijs werd door Nadine Capelle gewonnen, de eerste netto prijs ging naar Margaretha Van Saagsvelt. Daarna werd aan Anne Massaux de tweede netto prijs toegekend.
Reeks 2 Dames
Hoe kan het anders!
Bea Grupping kaapt de eerste prijs weg, het is een regelmatige en zeer competitieve speelster die nog altijd bij de beste van Steenpoel wordt gerekend. Zij werd gevolgd door Sabrina Pluvinage, die werd beloond voor de tweede netto prijs.
Reeks 1 Heren
Met één over de par werd de bruto prijs aan Guillaume Cauvin toegekend. Daarna was het de beurt aan Martin Verhesschen die met een HCP van 7.5 een mooie 56 netto uitslag liet optekenen. Alain De Visscher haalde de tweede netto prijs. Hij liet met een HCP van 2.6 een netto van 56 optekenen. De derde netto prijs ging naar Karel Van Belle die tevens geabonneerd is aan een hole in one op hole 9. Karel werd met een fles “witte vin blanc” ditmaal geen Cava geëerd!
Reeks 2 Heren
Tony Stevens was ditmaal de beste, met 38 net en een retour van 21 haalde hij het van Joel Riguelle die dezelfde score had maar een minder goede retour. De derde prijs ging naar Dany Depril.
Om te beëindigen werd nog de Dak-O-Toit wedstrijd van zaterdag te Kampenhout, de Dak-O-Toit Evening eveneens op zaterdag en de Dak-O-Toit Prize op zondag in herinnering gebracht.
Het Sport Comité wenst jullie een mooi, lang, aangenaam en leuk golfseizoen 2017.